BURRITOS WITH ATTITUDE

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huhuu Tampere, oletteko olleet yhtä tietämättömiä kuin minä siitä kuinka herkullinen paikka Keskustorin kupeessa sijaitsee? Tästä ravintolasta saat nimittäin eteesi asenteellisia burritoja kunhan vain ensin olet tehnyt päätöksen siitä, millaisia täytteitä ja kasviksia haluat sen sisuksiin!

Arto Rastaan Bar Burrito on paikkana äärimmäisen viihtyisä. Sisustus on rouhean raikas ja meksikolaisten burritojen erilaisten makumaailmojen ympärille perustuva menu on herkullinen. Saat itse valita haluamasi täytteet ja lisukkeet tiskiltä uunituoreen burritosi sisuksiin ja ruokasi valmistuu supernopeasti tuoreista raaka-aineista ja herkuista suoraan nenäsi edessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me päätimme eilen käydä Bar Burritossa Matin kanssa lounastreffeillä. Matti testasi possuburritoa ohran kera ja itse söin kitusiini kanaburriton riisillä. OLI HYVÄÄ. Olenkin kaivannut uusia makuja ja suosikkeja tamperelaisten ravintolalempparieni joukkoon ja Bar Burrito kiilasi heti kärkisijoille.

Bar Burritoja löytyy Tampereelta jo kaksin kappalein, toinen on Keskustorilla ja toinen Itsenäisyydenkadulla. Burrito on siis helppo napata vaikkapa nopeaksi lounaaksi mukaansa tai herkutella ystäväporukalla bissejen kera paikan päällä vaikkapa joulun jälkeen, kun jouluruuat eivät enää maistu. Molempi parempi.

Joko tämä burritojen aarreaitta on teille tuttu paikka?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA10852694_340470242807332_1148956588_n

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Burritos with attitude from Bar Burrito – SO GOOD.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.