FIILISTELY ALOITETTU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yritin löytää kadonneen joulumieleni (kirjoitin aluksi tuohon vahingossa joulumieheni, mutta joulumies on kyllä tallessa, no worries! :D) leipomalla parisen viikkoa sitten joulutorttuja. Noh, hyviä olivat, mutta ei niitä mussuttamalla tullut yhtään sen jouluisempi olo. Seuraavaksi leivoin pipareita. Ei löytynyt joulufiilistä, mutta keittiö oli sen jälkeen tahmeana sokerimassasta ja niitä pyöreitä nonparelleja oli lattia täynnä. Lumisade sen sijaan ripotteli maahan jo jouluisempaa oloa, mutta ei tuolla loskassa tarpominen sitten ollutkaan niin mukavaa.

Mutta eilen. Eilen se tapahtui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raahasin olohuoneen pöydälle kaikki lähipiirin lapsille tarkoitetut joululahjat ja pakkaustarvikkeet, sytyttelin kynttilöitä palamaan ja laitoin repeatilla soimaan jouluhittejä. Väkersin ja kiharsin ja täyttelin nimilappuja. Teippasin ja leikkasin ja narutin ja yritin saada aikaiseksi maailman söpöimpiä paketteja.

Huh mikä homma, mutta nyt tuo jouluinen lahjakasa työhuoneeni nurkassa on niiiiiin suloinen näky, että joulufiilis on väkisinkin läsnä. Löytyi. Nyt se löytyi. Eikä siihen tarvittu kuin yksi perjantai-ilta, glögiä ja pipareita ja hyvää mieltä.

Jotta joulumieli varmasti olisi vielä jatkossakin läsnä, suuntaan seuraavaksi Saiturin Jouluun Tampereen Teatteriin. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Ps. Käykäähän hakemassa H&M:ltä pakkaamista varten jouluntoivotuslaput, joilla joulumieltä jaetaan hyvässä hengessä myös niille, jotka tarvitsevat apua. Alle eurolla saat 8 joulutarraa, ja autat samalla muita. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : We are ready for you, X-mas!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.