VIELÄ KERRAN, WIEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulet, kuinka lähistöllä hevoskaksikko kuljettaa turisteja kärryissä, pikkuputiikeista astuu ihmisiä ulos joulupaketteja kantaen, sacher-kakku on niin makeaa, että et saa sanaa suustasi ja joulumarkkinoilla esillä olevat joulupallot heiluvat vienosti tuulessa. Astut sisään Tiffany’sin myymälään, on torstai, mutta myymälässä ei ole kuin miehiä- kaikki ostamassa paketteja rakkailleen? Romanttista. Uskomattoman taidokkaasti veistetyt patsaat on suojattu verkoin, Mozartin kasvot bongaat sieltä, täältä ja tuolta. Joulupukki jakaa kosmetiikkamyymälän alennuskuponkeja ja myymälöiden näyteikkunoita katsellessa aikaa saisi vierähtämään vaikka kuinka.

..walloittava, wauhdikas, wieraanvarainen, walovoimainen, wisuaalinen, WIEN ♥

Seuraavalla kerralla, kun suunnittelet pitkää viikonloppua Euroopassa, pidä tämä vaihtoehto mielessäsi.

IN ENGLISH : It is so hard to not fall in love with Vienna.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.