IHAN OMA KARVAINEN ASSARI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen löytänyt asunnostamme ihanan valoisan spotin kuvata asukuvia myös sisällä. Talvisin ulkona otetuissa asukuvissa on usein esillä vain se yksi ja sama toppatakki ja talvibootsit (tai sitten sisävaatteissaan viluissaan tärisevä bloggaaja), joten sisäasukuvien kautta pääsette näkemään myös viluiseen vuodenaikaan sisäasujani. MUTTA. Meillä on koira. Olettekin saattaneet joskus tavata sen. Sen nimi on Eppu ja se kuvittelee olevansa kerta toisensa jälkeen niin merkittävä osa _jokaista_ valokuvaa, että meillä on turha kuvitella ottavansa asukuvia ilman tuota karvaista asustetta.

Kaikki lähtee siitä, että istahdan kuvattavaksi. Kas näin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sillä samalla sekunnilla Eppu hyppää sohvalle ja tekee selväksi, että ”jahas, jahas, jahas, kuvaukset käynnissä, täältä tullaan”.

Nousen hetkeksi seisomaan, että saadaan edes pari ASUkuvaa otettua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tule nyt sitten.

”No niin tässä minä nyt sitten kökötän kuin mangusti. Voit ottaa kuvan Matti.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Oumaigaad, älä hei aina viitti pelleillä. C’moooon kuinka noloo..”

Eli josko sittenkin kuvailtaisiin vain sitä samaa toppatakkia ja samoja talvikenkiä ulkosalla ensi kerralla. Uskallan nimittäin väittää, että kukaan ei kiinnittänyt näissä kuvissa huomiota ihanaan uuteen taskuilla varustettuun Indiskan mekkooni (*saatu), vaan tuohon kotimangustiimme. Mainittakoon nyt kuitenkin vielä sekin, että housut ovat Lindexin ja tykkään niistäkin kovasti.

IN ENGLISH : Some outfitpics coming up! Oh wait, sorry, these aren’t outfitpics after all, thanks to my fluffy assistant who wants to be a part of the outfitpics every single time. So, here’s my little friend called Eppu and the dress from Indiska – I love them both.

10848287_1508973819390106_878330049_n


Posted in muoti and tagged , by NOORA.