HAUSKA TUTUSTUA, UPEA UNICCO

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen seurannut ystäväni Anniinan matkaa kohti unelmiaan jo pitkän aikaa. Taisinkin tirauttaa jokin aika sitten pari onnenkyyneltä, kun kuulin, että Anniinan unelma on nyt toteutunut hänen valmistuttuaan ja Hoitopiste Unicco on avannut ovensa. Eilen pääsin Anniinan kutsumana istahtamaan itse tuon tunnelmallisen hoitolan penkkiin ja talvijalkani pistettiin joulukuntoon jalkahoidon merkeissä.

Anniinan lisäksi hoitopisteellä työskentelee hänen äitinsä ja hoitolan palveluihin kuuluvat niin hieronnat, ripsienpidennykset kuin muun muassa jalka- ja käsihoidotkin. Sekä Päivi että Anniina ovat kauneudenhoidon ammattilaisia ja hoitopisteeltä löytyy kaksi hoitotilaa. Väinölänkadulla sijaitsevaan hoitolaan on näppärä piipahtaa nauttimaan hemmotteluhoidoista, Hoitopiste sijaitsee nimittäin aivan Tammelantorin kupeessa. Lisäinfoa Uniccosta (ja ihania joulukuun tarjouksia!) löydät esimerkiksi heidän Facebook-sivuiltaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jalkahoito tuli tarpeeseen, enkä muista koska viimeksi olisin tepastellut näin pehmoisilla jaloilla! Anniina hoisi homman hienosti ja minä miltei nukahdin pehmoisen peiton alle hoitotuolin syvyyksiin. Anniinan kanssa höpötellessä aika kului kuin siivillä ja minun ei tarvinnut kuin rentoutua. Ja valita kynsiini sopiva lakka. Se olikin ainoa hetki, kun hoitolavisiittini tuotti päänvaivaa. Lakkapullot olivat toinen toistaan suloisempia, mutta lopulta kynsiini päätyi joululakka tähtihileineen!

Anniina halusi hemmotella myös teitä. Curiouserin & Curiouserin lukijat saavat nimittäin KAIKISTA HOITOPISTE UNICCON HOIDOISTA -10% alennusta, mainitessaan aikaa varatessaan, että on bongannut tarjouksen blogistani. Tämä tarjous koskee siis myös ripsienpidennyksiä (olen kuullut, että Anniinan äiti on todellinen ripsitaituri!) sekä lahjakortteja. Joten jos kaipaat vielä pukinkonttiin lisää täytettä, on lahjakortti täydellinen valinta hänelle, joka ansaitsisi hieman hemmottelua tämän pilkkopimeän talven keskelle. Tarjous on voimassa 31.12. asti.

Kiitos Anniina ja Päivi, minusta taisi juuri tulla Hoitopiste Uniccon vakkariasiakas! ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : I had the best day yesterday. My friend Anniina invited me to visit her new beauty parlor. The foot care was amazing and look how beautiful the place is. I’m so proud of this girl who made her dream come true!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.