JOULUNEULEPÄÄHÄNPINTTYMÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen kehittänyt itselleni pienen päähänpinttymän jouluneuleisiin. Mitä värikkäämpi, sitä parempi. Mitä kuviollisempi, sitä parempi. Näin jo jopa H&M:n nettisivuilla joulupuseron, joka muistutti ikään kuin Joulupukin garderobia ja olisin satavarmana klikannut sen ostoskoriin jos kokoani vain olisi ollut saatavilla. Ei ehkä maailman järkevin ostos, mutta..

Tein eilen pienen kierroksen Veskan vaatemyymälöissä ja pidin silmät auki potentiaalisten jouluneule-ehdokkaiden varalta. Tänään on 1. joulukuuta ja sen kunniaki pistetään nyt jouluneuleet jonoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Höh. Ei yhtään sellaista neuletta, joka vetäisi vertoja sille Mark Darcyn poroneuleelle Bridget Jonesissa. H&M:n poroneule aiheutti sydämentykytystä ja värimaailmakin oli kohdillaan, mutta neule oli melko lyhyt eikä ehkä tarpeeksi pehmoinenkaan.

..ja Matin joulupakettiin olisi taatusti tiensä löytänyt tämä pusero jos sekin ei olisi loppuunmyyty. Jouluneulepäähänpinttymä taitaa olla levinnyt laajemmallekin. Sitä se joulukuu teettää. Noh, pettymystä lievensi hieman joulukalenterin ensimmäisestä luukusta paljastunut suklaa. <3

IN ENGLISH : I need, I want, I must have a Christmas sweater! But I just couldn’t find the perfect one yet. Can you guys help me, where to find the perfect X-mas sweater?


Posted in muoti and tagged by NOORA.