KAMERA PUKINKONTTIIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

candc1

Oletteko jo kirjoittaneet Joulupukille? Koska tiedän joukossanne olevan niin bloggaajia kuin ahkeria valokuvaajiakin, halusin vielä kerran muistutella teitä joulun valovoimaisimmasta lahjasta.

Kerroin teille jokin aika sitten kuinka pääsin stailaamaan asua Olympus PEN E-PL7-kameran pohjalta. Tuo upea uusi kamera toimi siis asun inspiraationa ja omaa lempparistailaustasi äänestämällä, voi samankaltainen kamera löytää arvonnan kautta tiensä luoksesi. Kiitän ja kumarran jos klikkailemasi ääni osuu juuri minun mallilleni.. ;)

Olympus19823-800x1000

Mikäli haluat varmistaa, että joulupaketistasi varmasti uusi kamera löytyy, suosittelen kuitenkin tsekkaamaan vielä Verkkokaupassa olevan huikean tarjouksen. Kamera, josta löytyy niin näppärä wi-fi-ominaisuus kuin kääntyvä ”selfie-näyttökin”, on nimittäin nyt joulukampanjatarjouksessa ja mukaan pukinkonttiin heitetään myös designklassikko, Harri Koskisen suunnittelema Mini Block-valaisin.

Mä suosittelen. Todella lämpimästi. Meidän koko perhe kuvaa Olympuksen kameroilla. Äitistä on kuoriutunut esiin todellinen mestarikuvaaja Olympuksen hankittuaan ja sen jälkeen, kun isäni kuuli Olympuksen näppäristä ominaisuuksista, hänkin on innostunut valokuvaamisesta. Pikkusiskoni on ollut Olympus-fani jo muutaman vuoden ja oma luottokuvaajani Matti oppi Olympuksen käytön alta aikayksikön. Me suosittelemme. Todella lämpimästi.

IN ENGLISH : Santa, can you here me!?! I’m a huge fan of Olympus and I wanted to tell my readers about the excellent offer in Verkkokauppa at the moment. Olympus PEN E-PL7 is my new favourite, could it be yours too?

Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista. Pilken kuva: Marko.fi


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.