DATENIGHT WITH JOHN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Mä olen nyt jo kahdesti seissyt Makuunissa Tähtiin Kirjoitettu Virhe kädessäni, mutta sitten olenkin tullut katumapäälle ja valinnutkin vuokrattavaksi jotakin leppoista. Syksy on ollut niin harmaa muutenkin, että en oikein tiedä haluanko hautautua vapaaehtoisesti sohvannurkkaan itkeskelemään. Olen nimittäin kuullut, että tuo leffa saa kyynelkanavat vuotamaan. Ja mulla ne kanavat vuosivat jo sitä kirjaakin lukiessa, joten..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

John Green on kuitenkin kirjailijana sen verran mielenkiintoinen tyyppi, että luettuani tuon kyseisen opuksen, aloin kahlata läpi kirjailijan muutakin tuotantoa. Hei tyypit, sinä, joka rakastuit Tähtiin kirjoitettuun virheeseen, tykkäät taatusti myös kirjasta nimeltä Looking for Alaska. Se on niiiiin hyvä. En tiedä uskallanko edes sanoa tätä ääneen, mutta Looking for Alaska on jopa mielestäni hitusen parempi kuin Fault in Our Stars. Valloittavan surullinen tarina, mutta samalla niin mukaansatempaiseva. Bongasin juuri tänään Suomalaisen Kirjakaupan Instagramista, että tämä hieno teos on ilmestynyt nyt myös suomeksi nimellä Kaikki viimeiset sanat. Lukekaa se. Ette tule pettymään.

Seuraavaksi lukulistalleni päätyi Greenin Abundance of Katherines. Tuostakin kirjasta tunnisti tekijänsä ja tarina vei mukanaan, mutta suosikikseni tämä teos ei päätynyt. Mielenkiintoista tarinankerrontaa ja hämmentäviä juonenkäänteitä, takuuvarmaa Greeniä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuin juuri kirpsakasta syysillasta kotiin ja on aika korkata uusin kirjahankintani. Pelkään lukevani liian nopeasti Greenin tuotantoa loppuun ja olenkin ”säästellyt” tätä kirjaa hyllyssäni jo pitkään. Olen odottanut juuri tälläistä hetkeä sen aukaisemiseen. Pöydällä palavat kynttilät,  kupissa höyryää kupillinen kuumaa chai lattea ja sohvalla odottaa vilttien ja tyynyjen keko.

Mä olen joskus kuullut, että kliseisin lause, jonka bloggaaja voi sanoa menee kutakuinkin näin: ”täällä minä istun teekuppi kädessäni viltin alla sohvannurkassa lukemassa uudenuutukaista kirjaa kynttilöiden palaessa ja sateen ropistessa ikkunan takana.”

Tänä iltana allekirjoitan tuon lauseen täysin.

IN ENGLISH : John Green, you are the man!! I have already read almost every book Green has written and I absolutely looove looove looove his books. But today, it’s time for Let it Snow.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.