WEDNESDAY WANTIES

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

candc19112014

Joulukuu on selvästi hiipinyt haaveisiini.

VAATEKAAPPIINI kaipaisin jotakin pehmoista. H&M:n kettumainen neule ja flanellipusero ovat molemmat hurmaavia, pikkujoulukauteen säihkettä toisivat Lola and Gracen korut.

KOTIIN kaipaisin jotakin jouluista. Koska emme olleet viime jouluna Suomessa, en laittanut kotia lainkaan jouluiseksi. Viikonloppuna ajattelin kuitenkin jo leipoa ensimmäisen setin pipareita ja pieni ripaus punaista sisustuksessa tekisi jo paljon. Sukulaiset saavat varautua siihen, että käärin sen sijaan joulupaketteihin kaikille Iittalan uutta Tanssi-astiasarjaa. IHANIA.

JOULUKALENTERI. Puolitoista viikkoa marraskuuta jäljellä ja minulla ei vielä ole joulukalenteria. Taidan tänä vuonna skipata suklaakalenterin ja hankkia joulukuun aamuihini hieman yllätyksellisyyttä. The Bodyshopilla ja Ciatélla on ainakin melkoiset herkkukalenterit tarjolla..

Mistä sinä haaveilet harmaan keskiviikon iloksi?

(Linkit eivät ole mainoslinkkejä).

IN ENGLISH : My Wednesday Wanties. What are you dreaming about today?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.