LUMIKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_6025 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5992 IMG_6042 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6000 IMG_6038

MEKKO / DRESS H&M  NEULETAKKI / CARDIGAN  H&M

Millainen on täydellinen mekko? Sellainen, jonka helmat hulmuavat pyörähdellessä, sellainen, joka saa kantajansa hyvälle tuulelle, sellainen, joka saa poikaystävän tokaisemaan ”oot tänään niin nättinä” ja sellainen, joka kannattaa pysähtyä kuvaamaan keskellä erämaata vaikka kuinka viluttaisi.

Kävimme tänään onnittelemassa Matin isää maalla ja toki sen kunniaksi oli tämä ihana uusi mekkonen korkattava. Saavuimme juuri kotiin ja seuraavaksi luvassa olisi lauantaisaunaa ja pitkiä yöunia. Sellaisia lumikuvia.

IN ENGLISH : This dress from H&M is gorgeous. I like it so much. If someone would ask me to describe a perfect dress, it would be this one. Love love love.


Posted in muoti and tagged by NOORA.