ONEPIECE SLEEP OVER- HAALARIMIMMIEN PYJAMAPARTYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

onepiece_sleepover-491-IMG_9637

Mitä saadaan, kun yhdistetään neljä energistä mimmiä, erivärisiä ihania haalareita, pöllyäviä höyheniä, kikatusta ja naposteltavia? No bloggaajien pyjamabileet tietysti! Pian samaisissa biletunnelmissa voit olla myös sinä.

Re:fashionin ja OnePiecen yhteistyökampanjan ansiosta pääsimme viettämään pyjamabileitämme maailman mukavimmissa asuissa, pehmoisissa OnePiece-haalareissa. Tälläiselle kotihiirelle kuin minä, haalari on ainoa oikea vaate pimeitä talvi-iltoja varten, joten olinkin innoissani, kun pääsin testailemaan sekä kaunista tummansinistä haalaria että bannerissanikin näkyvää pehmeän harmaata versiota bileissämme. Älkää kertoko kenellekään, mutta tänä vuonna aion kääriä pari OnePieceä lahjaksi myös rakkailleni. Samaa joululahjaideaa ehdotankin myös teille, sillä Re:fashionin ja blogini lukijana saat OnePiecen verkkokaupasta nyt -20% alennusta kaikista tuotteista. Kun lisäät tuotteen ostoskoriin, alennus lasketaan automaattisesti. Sininen, lila, pinkki, musta..? No menehän jo siitä tutustumaan värivaihtoehtoihin tästä (klik!)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAonepiece_sleepover-43

Koska mimmien haalaripyjamabileisiin täytyy toki myös järjestää erilaisia herkkuja tarjottaviksi, haluan jakaa kanssanne reseptivihkoseni makeimman herkun, suussasulavan jälkiruuan, jonka jälkeen ainakin makeannälkä lähtee karkuteille.

PYJAMABILEIDEN MAKEIN HERKKU- ROCKY ROAD
104

Varoituksena, Rocky Road ei sovi niille, jotka eivät pidä makeasta. Aluksi kattilassa nimittäin sulatetaan vajaa levy maitosuklaata ja toinen vajaa levy tummaa suklaata. Kun suklaat ovat sekoittuneet, joukkoon heitetään (oman maun mukaan) vaahtokarkkeja ja lakritseja. Tätä makeaa sotkua neutralisoimaan on Rocky Roadin sisuksiin hyvä laittaa myös jotakin suolaista, esimerkiksi popcorneja tai suolapähkinöitä. Seos kaadetaan kokonaisuudessaan laajaan astiaan ja isketään pakastimeen tai jääkaappiin jähmettymään. Rocky Road kovettuu nopeasti ja levystä on helppo leikata palasia kuppeihin ja kippoihin tarjottavaksi. Tällä herkulla järjestät takuulla vuoden makeimmat pyjamapirskeet! Mitä sinun unelmiesi Rocky Road pitäisi sisällään?

1-IMG_9654OLYMPUS DIGITAL CAMERA1-IMG_9659

Upean kampanjan huipennuksena on  se, että pian myös juuri sinä saatat voittaa itsellesi ja kavereillesi pyjamabileet, joiden arvo on 1500 euroa! Palkintopakettiin kuuluu nimittäin neljä vapaavalintaista haalaria, hemmottelukosmetiikkaa, elokuvia sekä tietysti myös naposteltavaa. Nyt pyjamabilejengi kasaan ja osallistumaan skabaan.

Kerrataanpa vielä; blogini lukijani saat OnePiecen kaikista tuotteista -20% alennusta, kun klikkaat verkkokauppaan tästä (klik!), pyjamabileet voit voittaa itsellesi ja kavereillesi tämän linkin takaa (klik!) ja suussasulavimman pyjamabileherkun taiot itsellesi ylläolevaa reseptiä noudattaen.

 Käsi ylös keneltä kotoa haalari jo löytyy! Oho, Eppukin nosti juuri käpälänsä kohti kattoa; seuraavassa OnePiece-postauksessani vierailevana tähtenä onkin tuo pörröinen ystävämme omassa OnePiecessään. ♥


Posted in muoti and tagged , by NOORA.