BLOGGAAJAN LAUANTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

”Hei Noora, millainen on sun tavanomainen vapaapäiväsi?”

Lukijani heitti minulle kysymyksen, joka innosti minua kuvaamaan teille kollaaseja lauantaipäiväni kulusta.

1unnamed

 09:03 Eppu pomppii naaman päällä siihen malliin, että on aika herätä. Matti lähtee reippailemaan koiran kanssa ulos ja minä torkun vielä sängyn pohjalla hetken. 09:20 Aamupalaksi valmistan meille molemmille Elovenan pellava-porkkana-aprikoosi-puurot (parasta! <3) ja kahvia. 09:40 Hipsin suihkuun. 10:00 Eppu on tällä välin vallannut tyynyni ja hätistelen pikkutyypin OMALLE paikalleen. 10:10 Kirjoitan ja julkaisen postauksen Manseraflasta ja liitän mukaan aiemmin piirtämäni kuvan. Istun koneen ääressä vielä työsähköposteihin ja kommentteihin vastaillen. 11:30 On aika valita päivän asu. Kunnon pakkaspäivän ansiosta vedän ylleni H&M:n pehmeän neuleen ja uudet kengätkin pääsevät vihdoin käyttöön. Tarkoituksena on lähteä vielä myöhemmin ottamaan myös asukuvia.

7unnamed

11:45 Palaan koneen ääreen. On aika kirjoittaa valmiiksi huomista varten Tuu-Li Designin showroom-visiittiä koskeva postaus. Käsittelen kuvia, oikoluen tekstiä ja pian postaus onkin valmis miltei julkaistavaksi. Ehdin hetken hahmotella myös tiistaina julkaistavaa extrapirkkoa. 13:30 Jääkaapin uumenista löytyy herkullinen lounas eilispäivän take away-tähteistä. 13:50 Naama kuosiin ja baanalle. 14:30 Lähdemme liikenteeseen ja kuvaamme samalla reissulla päivän asun. 15:10 Hyrrr.. Kylmä! Kurvaammekin vielä hakemaan Mäkkäristä kaakaot.

IMG_5928-800x340

15:25 Istun koneen ääreen ja muokkaan asukuvat valmiiksi. Kuvaan Roosan tuparilahjan ja kirjoitan postauksen aamua varten valmiiksi. 16:00 Pojat ovat vallanneet sohvan ja jalkapallo pauhaa taustalla, kun bloggailen. 16:50 Ehdin hetkeksi itsekin Matin kainaloon ja telkkarin ääreen. 17:20 Asu vaihtuu, kun valitsen vaatteet Roosan ja V:n tupareita varten. 17:40 Hyppään bussiin ja bloggaajan on aika vaihtaa vapaalle. Bussissa ehtii tosin vielä käydä kommenteja läpi. 18:10 Roosan uusi koti on ihana ja tupa on saapuessani jo täynnä vieraita. Let’s party!

Haluaisitteko jatkossakin silloin tällöin päästä puhelinkuvien avulla kurkistamaan päivieni kulkua? :)

IN ENGLISH : My reader sent my a question: ”Noora, how do you spend your day-off?” I decided to take some pictures of my Saturday. It was busy, it was so much fun, it was full of blogging and loved-ones and I had a blast. It was a great day, if you ask me.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.