MUUMIMANIA LAUTASELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muumifanin elämä on välillä rankkaa. On se. Ihan oikeasti. Muumilaaksossa tehtaillaan jatkuvasti uutuuksia meidän kippokeräilijöiden iloksi ja astiakaappini on näillä näppäimillä sanomassa sopimustaan irti. Ei sinne mahdu enää kipon kippoa.

Te, jotka hamstraatte muumimukeja yhtä intohimoisesti kuin Nipsu ametistejaan, ymmärtänette fiilikseni, kun markkinoille tuli viime viikolla myyntiin lautassetti. THE FAZER-muki ja THE MUUMIPEIKKO UNELMOI-muki ovat ikään kuin tämän harrastuksen kaukaisessa horisontissa siintävä unelma, joka ei koskaan tule toteutumaan (..en usko, että pankkitililtäni löytyy koskaan tuhansia euroja, jotka voisin käyttää mukiin..). Mutta nyt, nyt ollaan jännän äärellä. Arabia lanseerasi myyntiin keräilylautassarjansa ensimmäisen setin, josta löytyvät juurikin näillä legendaarisilla kuvituksilla varustetut lautaset. Lautasia valmistetaan rajoitettu erä ja yhteensä keräilijällä on tulevaisuudessa kerättävänään 20 lautasen sarja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nappasin Kodin1:stä mukaani viimeisen setin lautasia ja kotonani asuu nyt kaksi lautasta, joita ei todellakaan raaski käyttää. Siinä ne nyt sitten nököttävät. Voihan muumimania.

IN ENGLISH : Moomins. You just gotta love Moomins. Arabia launched a new series of Moomin-plates and as you can see, I just had to have them. I haven’t got any idea what to do with them, but at least they look cute. Moomins.


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.