NORPAN LAHJAVINKIT: TÄPY

PC113762IMG_2093

Tuo tuossa on Täpy, Epun uusi BFF.

Koska ruutujen toisella puolella on vielä varmasti sellaisia, jotka suuntaavat tulevana viikonloppuna joululahjaostoksille, ajattelin jakaa muutaman herttaisen lahjavinkin vielä viikonlopun aikana omissa postauksissaan täällä blogin puolella. Itse aloitin joululahjapohdiskelut jo marraskuun puolella, ja jäljellä onkin enää vain vähän paketointia. Kaikki lahjat on siis hankittu ja osa on toimitettu jo eteenkin päin, joten nyt voi rauhaisin mielin odotella Pukkia ilman lahjamurheita.

Ensimmäinen lahjavinkki tulee oikeastaan Epulta. Meillä suositaan kovastikin juuri Ikean pehmoleluosastoa silloin, kun Epulle hankitaan uusia leluja. Eppu kohtelee lelujaan varovaisesti ja tarkasti, ja Ikean lelut ovat kestäneetkin meillä vuosikausia. Edellisellä Ikea-visiitilläni löysin Epulle jälleen uuden kaverin. Täpy-koira, tuo sininen ja hauskannäköinen otus, on suomalaisen Miron luomus. Lasten lelusuunnittelukilpailun piirustuksista valittiin muutamia Ikean tuotantoon ja Täpy ilahduttaisikin nyt varmasti monen pikkuisen lahjapaketissa. Mikä hienointa, jokaisesta Suomessa myydystä isosta Täpy-koirasta, Ikea lahjoittaa yhden euron Ylivieskan Pelastakaa lapset Ry:lle. Täpy tekee lompakkoon vain 4,99 euron kolosen, ja sen ruoka- ja hoitokulutkin jäänevät melko maltillisiksi.

Täpy tuokin siis mukanaan hyvää mieltä ja iloa niin lahjan antajalle kuin saajallekin sekä hyväntekeväisyyden kautta jouluiloa jaetaan vielä muillekin. Täydellistä täytettä joulupakettiin.

Onkos sulla jo oma #täpy?

IMG_2095PC113770


Posted in and tagged , by NOORA.