YSTÄVÄLLISEN TORSTAIN ARVONTA

P2128652

Eppu: ”Voitaskohan me laittaa tämä vyötiäinenkin arvontaan mukaan…”
Noora: ”Epi se on ihan söpö lelu, leiki nyt vaan!”
Eppu: ”Tää ei oo yhtään mun tyylinen.”

Eppu ei oikein lämmennyt ystävänpäivävyötiäiselleen. Yhteinen sävel on nyt parin päivän aikana jo hitusen löytynyt, mutta vieläkin eteeni kannetaan joululahjahirvilelu eikä tuota uutukaista. Jostain kumman syystä Eppu tuo aina minulle lelukoppansa uusimman lelun, kun haluaa leikkiä, mutta vyötiäinen ei nyt ainakaan vielä ole valloittanut omistajansa sydäntä.

Toivottavasti onnistun lahjomaan teitä hieman paremmin. Koska ystävänpäivä pitäisi olla mielestäni ihan-joka-päivä, päätin pitää teitä hieman jännityksessä ja julkaista pienen ystävänpäiväarvonnan vasta tänään. Ihan vaan vaikka torstain kunniaksi!

P2128650 P2128647 P2128643

Kokosin yhteen pienen, Matin sanojen mukaan kovin ”nooramaisen” palkinnon, ja pian tämä setti matkaa jonkun virtuaaliystäväni luokse. Mukana on niin suosikkikosmetiikkaani kuin Disneystoresta hankkimaani lämmikettä paleleville talvivarpaillekin, unohtamatta pientä onnenmaskottia. Ja tietysti kirjoittelen voittajalle matkaan ystävänpäiväkortinkin! Jätä siis ystävällinen kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin ja palkinto saattaa ilahduttaa juuri sinun päivääsi.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt, kiitos muruset ihanista kommenteista – vastailen vielä niihin ja ilmoitan voittajan myöhemmin! <3

Eppu: ”Jaa eikö me laitetakaan tätä vyötiäistäkin palkinnoks..”

Ei. Vyötiäinen ei kuulu palkintoon.

P2128654 P2128658

Kattokaa nyt, kun se ei ole yhtään kiinnostunut siitä! Ens kerralla karvakorva saa ihan itse tulla Mustista & Mirristä valitsemaan lelunsa.


Posted in and tagged , , by NOORA.