UUTEEN KOTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Mitä ostaa tupaantuliaislahjaksi nuorelle parille, jolle periaatteessa on jo edelliseen kotiin hankittu kaikki tarpeellinen? Noh, esimerkiksi vaikkapa keltainen jatkojohto! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inhoan itse yli kaiken telkkareiden ja tietokonepöydän alta pursuilevia johtokasoja ja olenkin pyrkinyt piilottamaan ne visusti johtosuojien sisuksiin tai huonekalujen taakse. Toisinaan itsepäiset johdot täytyy kuitenkin jättää näkyville ja tuolloin ei ole yhtään haitaksi, että ne ovat kivannäköisiä. Suuntasin eilen Roosan ja V:n tupareihin, ja ostin heille suomalaista designia tuotteena, joka taatusti pääsee käyttöön. Suomalainen johtoi.fi valmistaa eettisesti tehtyjä, lapsiturvallisia ja maadotettuja jatkojohtoja nimittäin eri väreissä. Kirkkaankeltainen ”Sun”-jatkojohto oli kuulemma äärimmäisen mieluinen lahja- ongelmaksihan muodostui nyt vaan sen, että vähän tekisi mieli kyllä vaihtaa kaikki omankin kodin jatkojohdot värikkäiksi.. Johtokin voi näemmä olla sisustuselementti, kunhan se on vaan tarpeeksi hauskan värinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piilotin paketin uumeniin myös muutaman keltaisen ruusun ja H&M:n Homen suloisen eläinkynttiläduon. Niitäkin löytyi jo useampia Roosan hyllyn päältä, joten uskoisin, että tämä lahja tuo uuteen kotiin valoa pimeiden iltojen keskelle.

IN ENGLISH : Yesterday was my sister’s and her boyfriend’s housewarmingparty and I bought something bright and yellow for them. But that is exactly what you need when you are living in Finland during autumn, light, light and light.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.