HAPPY ME(AL)

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun maailman cooleimmat kännykänkuoret tulivat minua muotilehtien sivuilla vastaan kerta toisensa jälkeen, huomasin pikkuhiljaa kehittäneeni niihin jonkinlaisen pakkomielteen. Muotiviikkojen eturivit kuhisivat toinen toistaan tyylikkäimpiä mimmejä, jotka kuvasivat ”ranskalaisilla” muodin uusia tuulia ja minä mietin sillä aikaa pääni puhki, mistä ihmeestä löydän samanlaiset itselleni.

Tutustuttuani asiaan tarkemmin, sain selville, että kyseessä ovat Moschinon uutusmalliston kuoret, ja koko mallisto onkin meille herkkusuille suunnattu. Mäkkäriviboja henkivä ateriamallisto on hauska ja hulvaton, mutta on pakko myöntää, että näiden kuorien lisäksi en välttämättä mallistosta omaan asustekaappiini muuta haluaisi.

Ja hei, jos jossain kohtaa alatte himoita tätä laukkua, niin kuulkaas ei hätää. Happy Meal-boksiin saa näppärästi kiinnitettyä irtohihnan ja olet valmis muotimaailman sykkeeseen. Ai eikö? :P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä muodikas maailma on kyllä välillä melkoisen omituisia hullutuksia pullollaan. Iskeekö Moschinon mallisto teihin?

Herkullista päivää kaikille!

IN ENGLISH : I’m loving it! Moschino’s iPhone-cover is so cool that I just had to have it. It looks fun, it’s SO eye-catching and the colors are bright and gorgeous. It looks delicious, doesn’t it! Me so happy! What do you think of Moschino’s AW 14 collection?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.