OUI, OUI, PARIS, PARIS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos sinulle ja sinulle, ja hei sinulle ja sinullekin! Miltei 200 teistä on jo käynyt tykkäilemässä kampauskuvastani Instagramissa, mutta ihan vielä eivät suussa maistu macaronleivokset tai patonki. Osallistuimme siis Roosan kanssa jokin aika sitten Biozellin järjestämään bloggaajakilpailuun, jonka voittaja pääsee unelmien lomalle Pariisiin. Olisi ihanaa viedä tuo pikkusisko kaupunkiin, joka on napannut minun sydämeni ja okei okei okei, jos voitto osuu kohdalle, niin täten lupaan ja vannon kivuta Eiffel-torniinkin korkeanpaikankammostani huolimatta. Ehkä. Okei, tätä mä en voi kyllä luvata.

Mutta kuinka pariisilaisballerinan nuttura syntyikään? Kurkkaa koko tutoriaali täältä. Instagram-tiliini (@CURIOUSNOORA) pääset allaolevaa kuvaa klikkaamalla.

10724925_1498683550383423_2016913498_n

Virtuaalisia pusuja kaikille äänestäneille! <3

IN ENGLISH : Thank you so much for voting this hairdo on Biozell’s Instagram-competition. The winner of the competition will win a trip to Paris. Fingers crossed!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.