KIRSIKKAPUUN KATVEESSA

Kirsikkana kakun päällä (heheh..), pääsin viettämään ensimmäistä lomaviikonloppuani kummitätini kauniiseen puutarhaan, kun hän kysyi josko haluaisin tulla poimimaan hieman vitamiineja kirsikkapuusta talteen. Koska voisin elää koko kesän herkullisilla marjoilla, pakkasin kipin kapin Tupperwaret laukkuun ja suuntasin kirsikkapuun katveeseen. Googleteltuani hieman kirsikoiden terveysvaikutuksista, päätin pakata ison keräysastian matkaan. Ne nimittäin nopeuttavat palautumista urheilusuoritusten jälkeen, ne helpottavat nukahtamista ja jopa joidenkin lähteiden mukaan suojaavat ikääntymiseltä. Nämä punaiset ja suloiset marjat ovat siis melkoista superherkkua!

MEKKO ESMARA BY HEIDI KLUM/LIDL AURINKOLASIT DOLCE & GABBANA

Vaikka viihdynkin kerrostaloasunnossa myös näin lämpimillä säillä hyvin (asuntoomme ei paista lainkaan päivän aikana aurinko, joten täällä on viileää aamusta iltaan), oma piha on vielä jonain päivänä haaveissani. Mieluummin sitä ehkä kuitenkin aurinkotuolissa köllöttelee pihalla kuin lasitetulla parvekkeella. Omaan pihaani haluaisin marjapuskia, omenapuita ja yrittitarhan, josta saisi ammennettua kesäkeittiöön raaka-aineita. Ja palju, oi sellaisen haluaisin! Olen lillunut parin päivän aikana jo monen monta kertaa järvessä ja se jos mikä virkistää tällä kelillä. Samalla olen treenaillut heikkoa uimataitoani paremmaksi ja huomaan polskuttelevani jo kuin kala vedessä. Ainakin sellainen kala, joka on juuri opetellut uimaan.

Loman muutama ensimmäinen päivä onkin ollut jo niin onnistunut, että tunnen olevani jo nyt virkeämpi kuin vielä hetki sitten. Uimista, kirsikoita, aurinkoa, läheisiä, tätä olen kaivannut. Surautin juuri kirsikoista herkullisen smoothien muorini ohjeella, jonka jaan vielä bloginkin puolelle myöhemmin. Uimakassi on pakattu ja asteet ovat kivunneet jo nyt huimiin lukemiin. Kohti ihanaa lomapäivää.


Posted in and tagged , by NOORA.