POSTIKORTTEJA REISSUMATILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

DSC04921DSC04869DSC04920DSC04856DSC04918DSC04870DSC04824DSC04809DSC04915DSC04909

Uusi lokakuinen viikko startataan käyntiin maisemakuvapläjäyksellä. Kuten Instagramin puolella jo kerroinkin, Whatsuppiini kilahteli viime viikon aikana toinen toistaan upeampia kuvia Rukalta ja Kuusamosta. Matti vietti viime viikon reissun päällä ja tyypin kameran muistikorttia selailtuani kysyin josko voisin jakaa kuvia myös täällä blogin puolella. Sain luvan laittaa kuvat jakoon ja toivottavasti reissukärpänen puraisee muitakin kuin minua näiden kuvien ansiosta. Suomestakin löytyy kyllä aivan uskomattoman upeita paikkoja ja matkakohteita. Miksiköhän sitä lomaa suunnitellessaan kuitenkin aina lähtee merta edemmäs kalaan ulkomaille, vaikka kotimaakin olisi pullollaan nähtävää..

Mainiota maanantaita kaikille! <3

IN ENGLISH : My boyfriend spent last week in Lapland and he took some amazing photos on his journey. Finnish nature is full of amazing things to see and experience. I wish you all a happy day!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.