ÄKKILÄHTÖ RIVIERALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi kunpa tuo otsikko tarkoittaisi sitä, että olisin juuri tällä hetkellä hiki hatussa pakkailemassa matkalaukkuani ja hyppäämässä lentokoneeseen, mutta ei ei ei ei, Muumi-fani87 täällä vaan moi! Lähdin tsekkaamaan Muumeja Rivieralle, tai toisin sanoen Plevnaan, ja vaikka MUST SEE-kategoriaan tämän postauksen nyt heitinkin, en ole aivan sataprosenttisen varma siitä kenelle haluaisin tätä elokuvaa suositella.

Aloitetaan leffan hyvistä puolista. VÄRIT. Elokuva on ihanan pastellinen, herkästi piirretty ja muumihahmot ovat hellyyttävän suloisia. JUONI. Muumit reissussa? Idea toimii, sillä on mukava nähdä välillä Muumeja muuallakin kuin Muumitalossaan. Niiskuneidin ja Muumipeikon rakkaudessa sen sijaan on ryppyjä, Muumipapalla taitaa yhdessä kohtauksessa olla krapula ja Pikku-Myystä on tehty harvinaisen ilkikurinen. En ole aivan varma siitä onko tämä lapsille suunnattu elokuva. Esimerkiksi Niiskuneidin retki casinolle ei nimittäin välttämättä täytä lastenelokuvan kriteerejä. Huono leffa ei missään nimessä ollut, tälläinen ikuinen Muumi-fani sai siitä paljon irti ja edelleen haluan painottaa sitä kuinka ihanasti elokuva olikaan toteutettu. Reilun tunnin mittainen animaatiopätkä sopi erinomaisesti sunnuntai-iltapäivään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKKI / JACKET VERO MODA  HUIVI / SCARF VERO MODA  FARKUT / JEANS LIU JO  (*blogin kautta saatu)  SAAPPAAT / WELLIES GUESS  LAUKKU / BAG GUESS* NEULE / SWEATER MICHAEL KORS

Leffa-asuni oli yhtä muumimaisen leppoisa kuin leffakin. Leffassa mikään ei saa kiristää eikä puristaa, joten päädyin laittamaan ylleni farkut ja New Yorkista matkamuistoksi ostamani Michael Korsin harmaan neuleen. Tuo takki on nyt muuten se paljon hehkuttamani välikausitakki. Välikausitakin metsästys johti siihen, että löysin aivan täydellisen takin 25 eurolla Vero Modasta- uskomaton tuuri, sillä harvemmin alejuttuja osuu kohdalle juuri silloin, kun niitä etsii. Tykästyin takin malliin ja väriin ja jos hyvin käy, pärjään sillä pitkälle syksyyn.

Sellainen Muumi-tarina tällä kertaa. Pääsispä joskus Rivieralle.

IN ENGLISH : My Sunday outfit was comfortable because I spent the afternoon in the movies. The new Moomin-film was quite interesting and we had a very nice day. The outfit was perfect for the cozy day and I finally got a chance to wear my new jacket from Vero Moda. What do you think of my movie-look? ;)


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.