SYDÄMIÄ SYKSYLLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERAnimetön

♥ kotitossut ♥ rapisevat lehdet ♥ kastemadot ♥ tuikut ♥ ylisuuret neulepuserot ♥ punaiset posket ♥ mummun tekemät villasukat ♥ leffaillat ♥ kainaloon käpertyminen ♥ huurre ♥ saunakahvit ♥ vaahtokarkit kaakaossa ♥ kurpitsojen kovertaminen ♥ takkatuli ♥ lehtisateet ♥ jumpsuitit ♥ kasvonaamiot ♥ pihlajanmarjat ♥ unelmointi ♥ torkkuminen ♥ pussailu ♥ pokkarit ♥ kerrospukeutuminen ♥ kumpparit ♥ popcornit ♥

Siinä ovat minun sydämeni syksylle, mitä listastani unohtui? Heitän syksyhaasteen eteenpäin ja kysyn myös Janetilta, Sadulta, annatiinamarialta, Vivianilta ja Tiialta, millaisia sydämiä syksy saa heiltä.

IN ENGLISH : Autumn isn’t so bad season after all. There are lots of nice things in this dark and chilly time of the year. Colors, coziness, movienights, candles and hot cocoas for example. What are you excited for?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.