HONEY IS HOME!!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomentaaa!! He’s home!! Me oltiin Epun kanssa sen verran innoissamme siitä, että perhe on jälleen koossa että päätimme sitten tehdä Matille oikein tervetuliaisaamiaisen. Tai minä sen tein ja Epi vahti, että Matilta ei vaan tipahtele leivänmuruja sänkyyn.

Matti sai kunnian kulauttaa kurkkuunsa myös ihan ensimmäisenä kahvit upouudesta muumimukista, jonka juuri kuluneella viikolla ostin täydentämään kokoelmaani. En ole ikinä ollut näiden talvimukien ystävä, sillä mielestäni ne ovat jo monena vuonna vain toistaneet toisiaan eikä värimaailmaltaan tämäkään muki edeltäjistään juuri eroa. MUTTA, ehkä ihanin kuvitus ikinä on tuon mukin toisella puolella, jossa jääkarhu (?) kuikuilee uteliaasti hiihtelevää Myytä ja tuon kuvituksen ansiosta tällä mukilla on mahdollisuudet nousta lemppareitteni joukkoon. Tiedän, tämä vouhotukseni muumimukeista saattaa jonkun korvaan kuulostaa oudolta, mutta noh, mä niin kovasti tykkään niistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jääkarhun lisäksi Mattikin söpöili ja toi minulle tuliaisiksi Rukalta teenhaudutuspallon, nimeltään ”Pussaavat porot”. Aika söpöä ja tämän lisäksi sain maisteltavaksi pohjosesta myös karpalopuolukkateetä. Ihana mies. Ihana lauantai. Pitäkäähän tekin oikein mahtava viikonloppu.

IN ENGLISH : My honey is home! Matti came back home yesterday and that’s why me and Eppu the dog surprised him with a delicious breakfast. It’s time to spend a lazy and relaxing Saturday together with my boys. I hope you are all having a great time too! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.