REPPU JA REISSUNAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reppu. Ratkaisu siihen, että hartioita ei jomota pitkän reissupäivän jälkeen. Kiertelin eilen nimittäin Helsingin keskustassa tovin jos toisenkin, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi laukkuvalintaani. Koska norsureppu ei aina joka tilanteeseen tai asuun sovi (..tai kyllä minun mielestäni sopii, mutta saattaisihan se vähän kummaksuvia katseita kerätä), olinkin superinnoissani, kun sain tämän repun osaksi laukkuvalikoimaani. Laukku on jo jonkin aikaa odotellut käyttöönottoa ja se vakuutti minut eilisen aikana kätevyydellään niin, että tästä aarteesta tulee virallinen reissureppuni.

10631351_10152787576669656_1290035924_oOLYMPUS DIGITAL CAMERA10718510_10152787576664656_1645066354_o

Eilinen oli siis tapahtumaa pullollaan, ja heti Helsinkiin junailtuani treffasinkin ensimmäiseksi Shoe lover-blogin Anskun, jonka kanssa kävimme testaamassa ekaa kertaa ikinä myös Helsingin Starbucksin. No onhan se nyt hyvää. Se kahvi siis. Ja Anskukin on aivan ihana. Vihdoin ehdimme höpötellä oikein ajan kanssa ja päätimme suunnata yhdessä tsekkaamaan myös Lumenen Kulmakarvabaarin Unioninkadulle. Oli ihanaa poimia talteen vinkkejä kulmien laittoon, siinä hommassa olen nimittäin aivan toivoton amatööri! Visiitin teki spesiaaliksi myös se, että törmäsin Bassoradiolla juontavaan ihanuuteen, jonka kanssa olemme olleet ala-asteella luokkakavereita. Ihana sattuma! Lumenen Kulmabaari on avoinna muuten enää tämän päivän (klo 19.00 asti!), joten kipin kapin laittamaan kulmat veloituksetta kuntoon jos Helsingin suunnalla kuljeskelet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paria PR-toimistovisiittiä myöhemmin ilta huipentui vielä kauneusiltaan Ravintola Juureen sapas-menun äärelle, jonne kokoontui sekä meitä Re:falaisia että Bellablogilaisia tutustumaan toisiimme ja syksyn uusiin tuuliin. Reppu pääsi siis heti tositoimiin, ja raahauduttuani kotiin hieman ennen puoltayötä, minusta ja repustani oli tullut jo bestikset. Ihana päivä. Aivan mielettömän ihana päivä.

Postauksessa esitelty laukku saatu.

IN ENGLISH : Yesterday, I had the best day ever! I met so many amazing bloggers and old friends, I got to visit three different restaurants and I had a blast! I also got a great chance to wear my new backpack from Guess, which was the perfect choice for the long day. I love it, I love it! I wish you all a happy weekend, go and have some fun!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.