PERJANTAIPIRKKO #55

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko55

Ei ole ole olemassa niin autiota saarta tai vilkasta turistirysää, etteikö bloggaaja löytäisi erästä tiettyä kahvilaa reissuiltansa. Useimmiten kahvilasta mukaan napattu kupponen pääsee mukaan myös Instagram-kuviin, joskus jopa useammin kuin ne-ihan-oikeat-nähtävyydet.

Mutta olihan se kipponen eilenkin pakko Helsingin Starbucksissa kuvata, kun siinä oli niin kovin söpöjä sydämiä. Lisää kahvikuvia saatat löytää Insta-tililtäni, johon pääset tutustumaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa.. ;)

1169968_629336243852168_702487109_n

IN ENGLISH : It’s Friiiiday and because of that Pirkko wanted to show you guys some Insta-pics from her holidays. Looks like Pirkko likes coffee, doesn’t it? I think it’s pretty common to find these kinds of coffeepics on bloggers’ account when they are travelling.. ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.