OLIPA KERRAN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipa kerran poikaystävä, joka rikkoi tyttöystävänsä Aalto-maljakon. Vahinkoja sattuu, mutta toki tyttöä harmitti, sillä hän oli saanut kauniin ja kirkaslasisen Aalto-maljakon valmistujaislahjaksi.

Eräänä iltana, kun tyttö saapui kotiin, odotti häntä keittiönpöydällä yllätys. Huikean hieno, pojan itsensä valitsema uusi maljakko. Ja nämä, nämä olivat juuri niitä hetkiä, kun tyttö muisti jälleen kuinka kovin onnellinen onkaan siitä, että on löytänyt kimpaleen kultaa asumaan kanssaan saman katon alle. <3

Ihanaa lauantaita kaikille.

IN ENGLISH : Once upon a time there was a boyfriend who broke his girlfriend’s precious Aalto-vase. She was sad, but understood that accidents happen. One evening, when the girlfriend arrived home after a long day, she found a surprise on the kitchen table. And once again she remembered how lucky she was to have such a sweet boyfriend.


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.