MUORI PUIKOISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsi ylös kaikki te, jotka ette osaa neuloa lapasiin peukaloa? MINÄ, MINÄ, MINÄ!! Se on asia, jota en ole ikinä oppinut, mutta syksyn trendikkäimpiin käsienlämmittäjiin peukaloita ei onneksi edes tarvita.

Otsikkokin viittaa jo siihen, että nämä punaiset kynsikkäät/sormettomat lapaset (mikä näiden nimi oikein on?!) ovat valmistuneet Eva-muorini sukkapuikoilta. Sain lämmittimet lahjaksi ja nämä ovat kutakuinkin täydelliset sormettomat tumput ikinä. Aamulla sormia jo hieman paleltelee, mutta totta kai sitä kännykkääkin täytyy bussipysäkillä räplätä, joten mummun tekemät kynsikkäät ratkaisivat kertaheitolla ongelmani (big problems, I know!).

Piirtelin alla olevaan kuvaan melko simppelin ohjeen siitä, kuinka näpertelet myös näppärästi itsellesi vastaavanlaista lämmikettä. Periaatteessa kudot siis samanlaista pötköä kuin tumppuakin tehdessäsi, jätät peukalolle reiän, eikä sormillekaan tarvitse kutoa omia paikkojaan. Helppoa, ja lopputuloksena on kätevä pari kädenlämmittäjiä, joihin ihastut varmasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Look what my grandma made for me!! These beauties are so warm, so red and adorable and so handy, that I have a feeling that you guys are gonna see these a lot in my outfitpictures during the fall. And the best thing is, that you can also make similar pair for yourself quite easily!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.