PERJANTAIPIRKKO #67 : UUDEN VUODEN ARVONTA!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On aika suunnata jo nokka kohti uutta vuotta. Seuraavan kerran, kun Pirkon on aika ilmestyä, elämme jo vuotta 2015 ja odotamme innolla, mitä uusia seikkailuja tuo vuosi tuokaan mukanaan.

Pirkkokin on jo blogihistoriani aikana ehtinyt 67 viikon ikään ja uutta vuotta ja uusia Pirkkoja juhlistaaksemme, päätin järjestää pitkästä aikaa blogini puolella arvonnan. Tätä uniikkia Perjantaipirkko-kalenteria et löydä kirjakaupoista ja huoltoasemien hyllyiltä, joten nyt kaikki Pirkon ystävät, olkaahan kuulolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* palkinto ei ole sponsoroitu

EDIT: // OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT JA PALKINTO ON ARVOTTU!

Haluaisitko voittaa kalenterillisen Pirkkoja? Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiosioon ja olet mukana arvonnassa. Mikäli haluat tuplata mahdollisuutesi voittoon, klikkaa postauksen lopussa olevaa Facebookin tykkää nappulaa tai linkitä tämä postaus omaan blogiisi (kerrothan kuitenkin tästä kommentissasi, jotta osaan heittää sinulle kaksi arpalippua arvontaan).

Pystyt tuplaamaan mahdollisuutesi voittaa myös linkittämällä kommenttiisi suosikki-Pirkkosi tai heittämällä minulle idean ensi vuoden Pirkkoja varten. Millaisen Pirkon sinä haluaisit nähdä? Kaikki Pirkot löydät täältä.

… ja ainiin. Samanlainen kalenteri arvotaan myös Instagramin puolella (@CURIOUSNOORA)! ;)

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 31.12.2014 klo 00:00.

Pirkko kiittää ja kumartaa, olette huippuja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Do you want to win this unique Pirkko-calender for the next year? Just enter a comment into this post’s commentbox. The winner will be announced 1st of January 2015!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.