KIRPPUJA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päähäni pälkähti viime lauantaina ihan valtavan hyvä idea. Tai ainakin itse olin sitä mieltä. Ikuisuusprojektini nimeltään ”SIIVOA NOORA NYT JO SE VAATEKAAPPISI” tuli päätökseensä vihdoinkin ja sen myötä useahko vaatekappale sai lähtöpassit vaatehuoneestani. Koska laiskahko pääkoppa oli sitä mieltä, että nyt ei ole aikaa ja energiaa vaatteita lähteä hinnoittelemaan kirppikselle, laitoin whatsuppeja liikenteeseen ja ryhdyin järjestämään kotikirppistä sunnuntaille.

Koska lähipiirissäni on valtava määrä mimmejä ja mummuja, kutsuin heidät kaikki koolle ja laitoin kirppiskansalle omenapiirakan uuniin paistumaan. Järjestelin kirppistavarat olkkariin ja jäin innolla odottamaan kuinka kirppisideani toteutuisi..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja toteutuihan se! Sen lisäksi, että vaatteeni löysivät uudet kodit, vietimme leppoisan letkeää ja omenapiirakan makuista sunnuntai-iltapäivää ison jengin kanssa. Nyt on tilaa vaatekaapissa! Ihan mahtavaa! Toivottavasti kirppisvieraillekin jäi hyvä mieli ”tapahtumasta”, minulla oli ainakin superhauskaa. Tarkoituksena ei ollut tienata rahaa, vaan päästä hyvästä tavarasta eroon, ja tämä missio toteutui. Tätä ideaa kannattaa siis ehdottomasti viljellä myös kaveripiirissä. Luin myös jokin aika sitten Tunnetila-Ninan postauksen ”vaihtareista”, joissa kukin tapahtumaan saapunut tuo mukanaan vaikkapa vaatteita, joita sitten vaihdellaan kavereiden kesken. Ihana idea tuokin! <3

Kauankohan vaatekaappi tällä kertaa pysyy siistinä? Joku sen ennen pitkää käy kuitenkin sotkemassa.

Ps. Mummu olisi kuulemma mieluusti ostanut Epunkin itselleen, niin tiiviisti tuo pikkutyyppi kökötti muorin sylissä muiden kirppistellessä. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : How to get rid of your old clothes? Invite your friends and relatives over and organize a little ”flea market”. We had so much fun! I baked an apple pie and everyone found something ”new” into their wardrobes. And now, now I have a lot of room in my closet. <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.