NEW WEEK IN NEW SHOES

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos ihan tarkkoja ollaan, nämä Guessin nahkakengät ovat asustaneet vaatekaappini pimeimmässä nurkassa jo viime keväästä (?) asti. Siinä vaiheessa kesä teki kuitenkin jo tuloaan ja kengät pääsivät suoraan kesälomalle saapuessaan luokseni. En kuitenkaan malttanut olla jättämättä näitä kaunokaisia kauppaan nähdessäni huikean aleprosentin, vaan yritin kerrankin olla kaukaa viisas ja pitää mielessäni myös sen faktan, että kyllä se syksykin sieltä taas joskus saapuu meitä ilahduttamaan.

Ja tässä sitä nyt ollaan. Tällä viikolla startataan lokakuu käyntiin ja kenkäkaupan sijaan suuntasin kohti kenkäkaappiani, jossa täydelliset syyskengät olivat jo odottamassa. Aikamoiset namupalat nämä kyllä ovat. Kultainen ketju viimeistelee tyylikkäät popot, joilla selviää pitkälle syksyyn. Ajatus lokakuusta tuntuu melko ahdistavalta tällä hetkellä, mutta kyllä näillä kengillä kelpaa pomppia kuralätäköstä toiseen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : It’s the beginning of the new week again guys! Happy Monday everybody! I’m going to start my week with the best possible way, it’s time for new shoes. I bought these shoes from Guess already last spring when they were on sale, but now it’s time to start wearing them. These boots are gorgeous and that amazing golden chain makes them look even better. Me likey, what about you guys?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.