OMG, IHQ VAI LOL?

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä aamu vaati käynnistyäkseen kupillisen IHQ:ua. Toisinaan aloitan aamuni appelsiininmakuisella LOL:lilla tai toffeenmakuisella OMG:lla. Erinomaisia vaihtoehtoja nekin, mutta aamu oli tänään niin harmaa ja masentava, että ilman kupillista _vaahtokarkin_ makuista IHQ-kupillista tämän tiistaipäivän käynnistyminen olisi voinut olla huomattavasti vaikeampaa.

Aloitan aamuni nykyisin teekupposella kahvin sijaan. Aluksi tästä uudesta tavasta ei oikein tullut mitään, mutta pian kroppa tottui siihen, että aamulla ei sisuksiin kaadetakaan kahvia vaan teetä. Nämä herkulliset teet sain äidiltäni nimipäivälahjaksi ja ne nousivat suosikkeihini välittömästi. Ja kyllä, ne ovat hauskannimisiä, mutta myös herkullisia.  Nordqvistin Easy-sarjasta löytyy niin DAA:ta kuin REPS:iäkin, joten eiköhän vaativinkin teenjuoja löydä oman lempparinsa näiden joukosta.

Hyvää huomenta siis kaikille. Kertokaahan mitä teetä teidän kupissanne on?

IN ENGLISH : Good morning everybody. I started my morning with a cup of tea. An excellent way to start a Tuesday. Have a happy day.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.