PERJANTAIPIRKKO #54

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko54

Pirkko pääsi pitkästä aikaa sisustuspuuhiin! Syksyn tullen sisustusblogeissa valloilleen pääsevät nimittäin niin ”nappulaiset” kynttilänjalat, H&M Homen kynttiläpurnukat kuin värikkäät tuikkukupitkin, unohtamatta myöskään Paul-serkun (vai-mikä-de-cousin-paul-se-nyt-olikaan) valopallosarjoja sisustukseen sopivissa väreissä. Ja hei, pöydältä täytyy ehdottomasti löytyä myös sellainen valkoinen puinen boksi, jossa lukee candles! Sekin Pirkolta onneksi löytyy tuon valtavan kynttilämäärän lisäksi.  Eivätpähän pääse pimeät illat yllättämään ja kotikin on taas syyskuvauskunnossa. <3

Myönnetään, että meiltäkin tuikku jos toinenkin löytyy, entäpä teiltä?

10584647_588908767922288_48348683_n

IN ENGLISH : Evenings are getting darker and darker here in Finland. That’s why Pirkko decided to decorate a bit. Some candles, and some more fashionable candles, a problem solved.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.