OOPS, YOU DID IT AGAIN BRITNEY

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

” Every woman should feel confident and beautiful in everything she puts on.”

Muotiblogit toinen toisensa jälkeen ovat nyt viime päivinä olleet täynnä hempeitä pitsejä, tyttömäisiä yksityiskohtia ja nuoruusvuosien muistoja, eikä ihmekään, sillä Britney Spearsin yhteistyökokoelma Changen kanssa, the Intimate Britney Spears, ansaitseekin paljon huomiota. Kokoelma on nimittäin valtavan kaunis, juuri niin upea kuin sen alunperin hehkutettiinkin olevan.

Ooops, you did it again Britney. <3

P9263871-800x1066 P9263876-800x529 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin uteliaisuuttani eilen tutustumassa mallistoon Tampereen Changessa. Myymälä oli stailattu kauniisti tätä lanseerausta varten ja yllätyin itse siitä kuinka valtava kokoelma onkaan! Alusvaatteiden lisäksi mallistosta löytyy niin yö- kuin oloasujakin ja väreiltään ja tyyleiltään kokoelman tuotteet vaihtelevat paljolti toisistaan. Malliston valikoimasta löytyy siis varmasti jokaiselle jotakin.

Itse yritin säilyttää malttini kaikkien niiden ihanuuksien keskellä ja ostoskassiini tiensä löysivät vain pienet ja sievät pöksyt. Tuotesarjat on muuten nimetty kukkien mukaan ja itse ihastuin aivan valtavasti tähän Clematis-sarjaan, johon nämäkin housut kuuluvat. Mallisto oli kerännyt paikalle valtavasti väkeä ja tuotteet löysivätkin melko nopeasti uudet omistajansa, joten mikäli mielit jonkin tietyn ihanuuden itsellesi hankkia, suosittelen pikaista visiittiä Changeen.

Suloista lauantaiaamua kaikille. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : It’s here, it’s here! The Intimate Britney Spears collection was launched yesterday in Change-stores and of course I wanted to see it right away! And let me tell you guys, this lingerie collection is stunning. It’s beautiful, creative, sexy and chic, it’s Britney. <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.