SANKARITTAREN HURMAAVAT KORULAHJAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen pienestä pitäen rakastanut koruja. Rakastin käydä tutkiskelemassa mitä muorin suuresta korulippaasta löytyy ja äidin valtavat Kalevala Korut olivat mielestäni upeimpia ikinä. Edelleen säihke saa tämän harakan valppaaksi. Sen tietävät myös läheiseni. Et voi yksinkertaisesti mennä vikaan, jos hankit minulle osoitettuun lahjapakettiin korun. Ne ovat suurimpia aarteitani.

Tänä vuonna sain syntymäpäivälahjaksi upeita herkkuja korukokoelmaani. Näistä kaikki ovat jo päässeet käyttöön, ja kyselitte niistä sen verran innokkaasti storyjen puolella, että päätin kuvata lahjapakettieni sisältöjä myös tähän postaukseen – ties vaikka joku miettisi juuri ihanaa lahjaidistä ystävälleen ja nappaisi tästä vinkin talteen!

we loov origami

Sain ensimmäiset Uhana Designin Pisarat jouluna Matilta lahjaksi ja olen käyttänyt niitä aivan valtavasti. Syntymäpäivänäni paras ystäväni perheineen yllätti minut aivan hurmaavilla Pisaroilla, jotka sointuvat täydellisesti silmieni, sekä vaatekaappini, värimaailmaan. Aiemmat Pisarani olivat viininpunaiset, joten  tämä vaaleansininen kaksikko toi sen rinnalle raikkaan ja kesäisen vaihtoehdon. Pisarat ovat todellisia klassikkokoruja, jotka kestävät aikaa ja ihastuttavat minua muotoilullaan niin, että tiedän tämän lahjapaketin sisällön pääsevän ahkeraan käyttöön.

Heinäkuun sankarittarelle saapui myös ihastuttavaa kirjepostia Saarenmaalta. Ystäväni oli hankkinut minulle hurmaavan pupupariskunnan, korvakorut, jotka oli tehty origameiksi. Rakastan tällaista kekseliäisyyttä ja etenkin korvakoruissa juuri persoonallisuus iskee minuun ja lujaa. we LOOV Origami-merkin korvakorut aiheuttivat tosin myös pahan Saarenmaa-ikävän. Viime syksynä sinne tekemäni reissu oli unohtumaton ja rakastuin tuolloin paikkaan aivan totaalisesti. Kun bongaat puput korvistani, tiedät minun potevan siis samalla myös kaukokaipuuta.

horoskooppiriipus

Olen jo pitkään haaveillut kultaketjusta ja riipuksesta, jota voisin käyttää aina. Toiveenani on ollut löytää mahdollisimman pieni kultainen horoskooppiriipus, jonka voisi yhdistää ohueen ketjuun. Vihdoin löysin sellaisen Kultajousesta. Kun vanhempani kyselivät synttärilahjatoivettani, tiesin heti, minkä vinkin heittäisin heille ilmoille ja ilo olikin ylimmillään, kun lahjapaketista paljastui tämä toivottu ja odotettu leijona ketjuineen. Tästä ketjusta olen saanut jo hurjasti kysymyksiä Instan puolella ja kaikille siis vielä yhteisesti kerrottakoon, että horoskooppiriipukset löytyvät Kultajousen valikoimasta.

Yksi ongelma minulla korujen suhteen on. Kihlasormukseni kadottua mystisesti teille tietämättömille, olen tullut todella varovaiseksi korujen käyttäjäksi. Kun ylläni on rakas koruaarre, huomaan jatkuvasti tarkistelevani onko se tallessa ja kun korvakoru onkin tarttunut vaikkapa neuleen matkaan puseroa riisuessani, kylmä hiki puskee heti otsalle jos en löydä sitä. Kaipa tämäkin tapa pian unohtuu. Viimeksi eilen varastoa siivotessani, kihlasormukseni palasi taas mieleeni ja huomaan tilpehöörirasioita läpi käydessäni edelleen elätteleväni toiveita sen löytymisestä. Onneksi kyseessä ei ollut mittaamattoman arvokas perintökalleus. Tosin, tunnearvo tuollakin korulla oli mittaamaton.

Uusista aarteista tuli minulle heti rakkaita – sankaritar kiittää! <3

uhana design pisarat


Posted in muoti and tagged , by NOORA.