CONCRETE JUNGLE WHERE DREAMS ARE MADE UP

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

DSC02034-800x1203

Kutakuinkin tasan vuosi sitten ostimme lentoliput kohti unelmiemme joulua. Suuren suuri haaveeni matkustaa New Yorkiin oli toteutumassa ja yhteinen joulu Matin kanssa betoniviidakon syövereissä onkin syöpynyt mieleeni niin voimakkaasti, että New York tulee aina olemaan kaupunki, joka vei sydämeni. Matkasta on kulunut kohta jo vuoden verran, mutta lähes päivittäin reissultamme nousee mieleeni muistoja.

candc259

Juuri sen vuoksi olinkin melko innoissani, kun seikkailin H&M Homen uutuustuotteiden joukossa ja huomasin, että tuotteiden avulla olisi mahdollista tuoda New York kotiimme. Laitoin tilaukseen uusia ihania sisustusjuttuja, enkä malta odottaa, että pääsen päivittämään tuotteilla kotimme ilmettä. Kokosin teillekin olohuoneemme uuden vision kollaasiin ja kaipailen hieman myös teidän apuanne. Harkinnassa on nimittäin ollut sohvan vaihto ja mielestäni tuo Ikean Säter-sohva sopisi paremmin kuin hyvin kodin uuteen ilmeeseen. Mitä mieltä olette?

DSC02385-800x1203

Ajattelin myös kehystää hieman NYC-muistoja olohuoneen seinille. Yllä olevat kuvat voisivat esimerkiksi mustavalkoisina tuoda persoonallista ilmettä sisustukseen ja ne jos mitkä olisivat upea muisto ainutlaatuisesta joulustamme. Odottelinkin jo, että missä se jokasyksyinen sisustusvimma viipyy. Löytyihän se sieltä, betoniviidakon sykkeestä.

IN ENGLISH : New York, I fell in love with you during last Christmas and that’s why I wanted to bring NYC to our home. I found beautiful products from H&M Home and I just can’t wait that my parcel arrives home. Just wait and see, as soon as the livingroom is ready, I will show it to you guys also!


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.