KORVISHURAHDUS

Yksi brändi on löytänyt oman paikkansa sydämeni sopukoista niin, että ensimmäistä kertaa voisin todeta olevani hurahtanut korvakoruihin. Kuten näette, Design by Kieton korvakoruilla kuorrutettu tarjottimeni alkaa jo pikku hiljaa muistuttaa kukkaniittyä. Jokin näissä on niin minua. Värit, aihe, muotoilu. Brändin takana olevan designerin tyyliin ihastuin alunperin jo hänen kuvittamiensa postikorttien kautta ja olin onnesta sykkyränä, kun Annika alkoi tehdä koruja.

Näihin on vaikea olla ihastumatta.

Ensimmäiset Kieto-korvikseni brändi lähetti minulle lahjaksi. Omenankukat ja tällä hetkellä pikkusiskollani lainassa olevat Pionit olivat koko kesän ahkerassa käytössä. Siniset Unelmat sain Matilta nimipäivälahjaksi ja keltaiset Kulleroiset valitsen korviini silloin, kun asu kaipaa pienen pientä väriläiskää piristämään sitä. Viime viikolla kokoelmani kasvoi, kun huomasin uutukaisten, Nuppujen, saapuneen Weecosille myyntiin. Laitoin ne saman tien tilaukseen. Juuri Nuppujen sävyjä korvani kaipasivat syksyksi! Jotta korvakorut olisivat jatkuvassa käytössä ja muistaisin ne kaiken kukkuraksi aamulla korviini laittaa, olen ripustanut ne kaikki esille eteisen ilmoitusritilikköön. Tätä kukkaloistoa ei halua edes piilottaa korulippaaseen.

Ymmärtänette varmaan miksi korvishurahdus on valloillaan – eihän näitä voi vastustaa!


Posted in and tagged , by NOORA.