KARTTA BLOGIMAAILMAN SOKKELOIHIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi kunpa tämä opus olisi ollut työpöytäni nurkalla jo silloin neljä ja puoli vuotta sitten, kun Curiouser & Curiouser näki päivänvalon. Noora Kananen ja Miki Toikkanen ovat nimittäin koonneet kansien väliin sellaisen tietopakkauksen, jonka tulisi kuulua jokaisen bloggaajan kirjahyllyyn. Kaipaat sitten lisäinfoa tekijänoikeuksista tai lukijamäärän kartuttamisesta, tämä kirja tarjoaa sinulle kullanarvoisen tietopaketin. Varsinkin aloittelevalle bloggaajalle tämä kattava blogiopas on mieletön apuväline sitä omaa blogia aloittaessa. Koska nykyään Suomessakin blogeja pompsahtelee esiin kuin sieniä sateella, voi joukosta erottuminen olla vaikeaa- Blog by the Book on apunasi alati kasvavassa blogien sokkelossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luin kirjan kannesta kanteen heti yhdellä haukkauksella. Ulkoasusta on annettava heti valtavasti plussaa, sillä kirjan herkkä ja tyttömäinen look on syötävän suloinen. Blogitiedon lisäksi se tarjoaa valtavasti mielenkiintoista lukemista, sillä faktatiedon lisäksi kirjan sivuille on haastateltu myös bloggaajia. Eritoten tämä osuus oli mielestäni äärimmäisen informatiivista luettavaa, ja löytyipä blogien joukosta myös paljon uusia blogituttavuuksia. Ihanaa oli bongata kirjan lehdiltä kuitenkin myös tuttuja tyttöjä! <3

Jos kaipaat luettavaa niihin hetkiin, kun olet kääriytynyt viltin alle teemukin kanssa sateen ropistessa ikkunan takana, on tämä kirja kuin sinulle tehty. Olet sitten bloggaajakonkari tai ottamassa ensiaskeleitasi kohti blogimaailmaa, Kanasen & Toikkasen opas on tämän syksyn kuumin lukupaketti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Blog by the book is a guide for bloggers. It’s full of useful information, stunning pictures and interviews. I read it through at once and I just hope that I would have owned this informative book already back in 2010 when I made my first post. Kananen & Toikkanen made an amazing job with this book- it’s definitely a must-read.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.