KOKO VARTALOLLINEN MIESTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

candc209

Tämä postaus olisi pitänyt tägätä myös Sporttipörriäinen-kategoriaan (melko hiljaista ollut tuon genren postausrintamalla viime aikoina, hups), sillä en muista koska olisin tehnyt yhtä tehokkaan vatsalihastreenin kuin perjantaina Tamperetalossa.

Ostin Matille ja itselleni liput Sami Hedbergin Kokovartalomies 3-esitykseen ja odotukset olivat superkorkealla penkkeihin istahtaessamme. Noh, eihän tuon hauskan miehen tarvitse kuin hieman ilmeillä ja koko sali räjähti nauramaan. Itse mietin jo ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen, että oi miksi, oi miksi en sutinut silmiini vedenkestävää ripsaria, sillä Hedberg sai kyyneleet valumaan ja melkoisia kikatuskohtauksia aikaiseksi. Deitti-ilta sujui Kokovartalomiehen kanssa ratkiriemukkaisissa merkeissä.

Koska kyseessä tosiaan oli treffi-ilta jätin kameran kotiin, ja pääsettekin nyt deiteillemme mukaan vain melko heikkolaatuisten otosten kautta, mutta viikonloppua ei olisi voitu kyllä käynnistää paremmin. Kotona meitä odottelivat nimittäin Eppu ja Eppua hoitamaan tullut rakas mummelini, ja katsoimmekin koko porukalla vielä perjantai-illan päätteeksi Vain Elämää-sarjan aloitusjakson, joka oli kyllä melkoinen spektaakkeli sekin.

Ihastuttavaa lauantai-illan jatkoa kaikille, kaivautukaahan murujenne kainaloon ja nauttikaa huomisesta vapaapäivästä! <3

Ps. Mitäs tykkäätte Matin uudesta teepparista? ;)

IN ENGLISH : Standupshow by the Finnish star Sami Hedberg is the most perfect way to spend the datenight. LOL.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.