BURGER QUEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me tehtiin aivan mielettömän herkullisia kotiburgereita viime torstaina! Paahdoimme aluksi kevyesti pannulla tummaa ruisleipää, jonka jälkeen kokosimme leivän väliin niin juustoa, suolakurkkua, tomaatteja, kuin salaattiakin. Koko komeuden kruunasi ohut paistettu kanan fileepihvi ja luraus barbecue-kastiketta. Ei ehkäpä se kaikista terveellisin kotiburgeri, mutta kirsikkacolan kera nautittuna tämä herkkuburgeri upposi kyllä mahaan melko vauhdikkaasti. The Queen of Burgers, I must say. Ja ennen kaikkea täydellistä viikonloppuruokaa. *wink wink*

Viikonloppumme on alkanut oikein mukavissa merkeissä. Eilen oli treffi-ilta ja tänään siivosin koko kodin katosta lattiaan. Hieman tehokkaampi lauantai kuin viime viikolla.. ;) Seuraavaksi käyn hankkimassa pienen synttäriyllärin mamilleni huomiseksi ja suunnittelin yhdistäväni samaiseen reissuun myös visiitin Makuuniin. Leffaehdotuksia, anyone?

IN ENGLISH : This home-made-burger is the queen of burgers. This chickenburger with the barbecue sauce was so good and pretty healthy too, that I just have to make them again soon. No it’s time to go and rent a movie, any suggestions which movie would be perfect entertainment for this Saturday?


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.