SYNTTÄRISUNNUNTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takana on melkoisen makoisa synttärisunnuntai, joten kirjoitus- ja ajatusvirheet pistetään tällä kertaa sokerihumalan piikkiin (..kyllä, kolme siivua prinsessakakkua on ihan liikaa, siis ihan liikaa). Vaikka äiti pontevasti ilmoittikin, että ei aio merkkipäiväänsä juhlistaa, kiikutin tänään vastusteluista huolimatta äidilleni vihreän kakun ja kasan paketteja. Rrrrrakastan synttäreitä, joten mami oli osannut jo vierailuani varmaan vähän odottaa ja itse olin superiloinen siitä, että paketeista esiinkäärityt Desigualin kumpparit ja pusero olivat äidille mieluisat.

Tänään on ollut aivan ihanan lämmin syyspäivä ja uskaltauduin ulos vielä jopa ilman takkia. Sovittelin tosin tuon pitkän neuletakin päälle lyhyttä nahkatakkiani, mutta Matti totesi hulmuavien helmojen tuovan etäisesti mieleen Taikaviitan, joten riskillä mentiin ja yhtään ei paleltanut. Tämän päivän rento sunnuntaiasu nousi itse asiassa yhdeksi syksylemppareistani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEULETAKKI / CARDIGAN GINA TRICOT  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  T-PAITA / T-SHIRT LINDEX  LAUKKU / BAG H&M  HUIVI / SCARF SALLY&CIRCLE

Uskomatonta kuinka nopeasti nämä sunnuntait vierähtävätkään ohi! Katselimme äskem Pompeii-leffan ja huomasin kellon olevan jo niin paljon, että muuta ei tänään ehditäkään kuin Tanssia Tähtien Kanssa ja häätää yksi BB-asukas jälleen talosta. Uuteen viikkoon on onneksi nyt tullut kerättyä niin paljon energiaa niin prinsessakakusta kuin aamulla ihanasta koiranäyttelystäkin, että kyllä näillä taas jaksaa. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana syksyinen viikonloppu. <3

Psst. Vielä ehtii voittamaan itselleen hemmottelua (klik!). ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Happy birthday to you, happy birthday to you.. Today is my mom’s birthday and oh boy, I ate too much cake! Well, it was worth it. The Princess-cake is one of my favourite desserts. It was such a beautiful autumn day, that I had a chance to wear my favourite cardigan from Gina Tricot without a jacket. I loved this combination so much, but I have a feeling that the weather is turning chillier during the next week. Oh, not yet..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.