ROOSAN POLTTARIPIKNIK (+ARVONTA!)

P7015553 P7015539 P7015559 P7015619

Meillä kävi käsittämättömän hyvä tuuri. Pikkusiskoni Roosan polttareita juhlittiin viime viikon lauantaina, enkä ole varmasti koskaan aikaisemmin päivittänyt niin ahkerasti Forecaa kuin viime viikolla. Alkuviikosta näytti nimittäin siltä, että suunnitelmat vesittyvät (kirjaimellisesti) pahasti, mutta lopulta aurinko päättikin juhlia kanssamme aamusta iltaan. Onneksi!

Sillä välin, kun muu seurue paistatteli päivää ja vietti morsiussaunaa saunalautalla, minä hipsin serkkutyttöjen kera järjestämään Roosalle piknikiä. Lämmitti niin sydäntä, kun Roosa paikalle saapuessaan hihkaisi ensimmäisenä, että miljöö oli ”kuin Pinterestistä!”. Kun odottelimme alpakan kera muuta seuruetta saapuvaksi, jopa turistit pysähtyivät ottamaan piknikistämme kuvia! Pienellä vaivalla saakin ihanan piknikin aikaiseksi, kunhan koristeet ja yksityiskohdat ovat kunnossa. Ja minua oli kyllä huipputiimi auttamassa – kiitos vielä Elli, Jonna ja Coolstuff.fi!

P7015492 P7015601 P7015500 P7015593 P7015583

Coolstuff tiedusteli minulta jokin aika sitten, josko haluaisin tutustua tarkemmin heidän uutuuksiinsa ja kesän herkkuihin. Mieleeni nousivat heti Roosan polttarit ja valikoimasta löytyikin aivan täydellistä tekemistä ja koristeita polttareita varten. Roosa sai Coolstuffilta lahjaksi muun muassa parin pallollisen verran rakkautta, kun koristelimme ympäristön kultaisilla Love-kirjainilmapalloilla. Nämä oli helppo puhaltaa täyteen mukana tulleen muovipillin avulla ja ympäristö oikein säihkyi rakkautta näiden pallojen hulmutessa tuulessa.

Valikoimasta löytyi myös aivan täydellistä pientä polttariohjelmaa, kun bongasin joukosta ”Sculpt Your Own Boyfriend”-muovailusetin. Tuunasin tosin laatikkoa hieman ja kiinnitin boyfriend-sanan kohdalle husband-tarran. Roosa sai siis muovailla paketin sisuksista löytyvistä muovailuvahoista oman tulevan aviosiippansa. Valmiin lopputuloksen hän sai kiikuttaa mukanaan kotiin. Melko hurmaavan näköinen herra siinä piknikin ohessa syntyikin!

P7015685 P7015544 P7015507 P7015726 P7015590

Ihania muistoja piknikistä tallentui polttarikansiota varten sen sijaan maailman suloisimmalla, vaaleanpunaisella, Fuji Instax Mini 8-pikakameralla. Olen aina haaveillut tällaisesta aarteesta ja se osoittautui juuri niin ihanaksi kuin arvelinkin! Kuvissa todella on aivan täysin omanlaisensa fiilis ja parasta on se, että kuva tulostuu heti ihasteltavaksi. Sain kameran matkassa piknikkiä varten paketillisen filmiä, mutta ostin heti toisen paketin varalle jo tulevia kesäjuhlia varten. Kameraa on helppo käyttää ja saat kätevästi ihania kesämuistoja talteen.

Mutta sen lisäksi, että Coolstuff halusi osallistua tekemään Roosan päivästä unohtumattoman, se haluaa hemmotella myös teitä..

ccnoora

Kommentoimalla tätä postausta, osallistut 25 euron arvoisen Coolstuff.fi-lahjakortin arvontaan. Onnekas voittaja voi sitten tilailla voitollaan vaikkapa Love-palloja kesäjuhlia koristamaan, poikaystävän muovailusetin tai ihan-mitä-vaan-haluaa! Koko huikean valikoiman löydät täältä! Katsokaa millainen iiiiihana yksisarvinenkin sieltä löytyy! Jos olisi edes hitusen lämpimämmät kelit, juuri tuota toivoisin nimpparilahjaksi. Ja hei tuon selässä saisi aika makeet 30 v.-kuvat otettua! ;)

Lahjakortti arvotaan 9.7.2017 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

EDIT:// Palkinto on arvottu! Onnea Annakal! Hän kommentoi postausta näin:

”Polttarit vaikuttavat olleen superkivat! Itsellä omat polttarit jo tältä kesältä ovat ohi, mutta arvontavoitolla hankkisin jotain ihanaa omiin häihimme :) esimerkiksi tuon love-ilmapallon <3”

Kiitos aurinko, kiitos Roosa, kiitos Coolstuff ja ystävät, oli paras piknik ikinä. <3

P7015711 P7015543 P7015740P7015563

*Muovailuvahasetti, LOVE-kirjainilmapallot, Fuji Instax Mini 8-kamera ja filmi saatu blogin kautta/ Coolstuff.fi.


Posted in and tagged , , , by NOORA.