KOLMAS MALLISTO TODEN SANOO?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

24 12

(ei yhteistyöpostaus) Sen lisäksi, että Tampereelle saapui tänään oikein kunnon talvi, löysi keskustaan tiensä myös jokin muu muodikas ja odotettu juttu. Ostettuani vähän aikaa sitten Mary-Kate & Ashley Olsenin Bikbok-mallistoon kuuluvan puseron ja eilisessäkin postauksessani näkyneen takin, jäin innolla odottamaan, mitä tyttöjen kolmas ja viimeinen mallisto oikein pitääkään sisällään.

Mallisto tuli tänä aamuna myyntiin kello 10.00 Koskikeskuksen Bikbok-myymälään ja jo heti ensisilmäyksellä huomaa sen, kuinka poikkeava tämä mallisto edeltäjiinsä verrattuna onkaan. Ensimmäinen ja toinen mallisto hurmasi rohkeudellaan ja leikittelevyydellään, kolmas mallisto sen sijaan huokuu yksinkertaisuutta, vahvoja ja selkeitä vaatekappaleita, yhdisteltävyyttä ja klassikkoja. Voisin hyvin kuvitella tämän malliston vetoavan meihin suomalaisiin, jotka suosimme tyylissämme selkeyttä ja maanläheisiä värejä.

 22162314

Muutama malliston tuotteista nousi eritoten omalla kohdallani positiivisesti laajasta valikoimasta esiin. Simppeli statement-rannekoru löytäisi paikkansa omasta tyylistäni, samoin nuo revityt, hieman edgyt, farkkushortsit, jotka yhdistäisin eritoten talvella paksuihin sukkiksiin ja maihareihin. Malliston kruunaamaton kuningatar oli mielestäni kuitenkin tämä:

1715

Poolokauluksinen, rento luonnonvalkoinen neule oli täydellinen ja keksin jo sata eri tapaa asustaa sitä. Harmi kyllä lompakkoni ei ollut samalla aaltopituudella kanssani ja jätin puseron odottamaan onnellista uutta omistajaansa myymälään. Pusero on mielestäni täydellinen esimerkki tyttöjen kolmannesta mallistosta; tuote, joka säilyy osana vaatekaappia pitkään, klassinen vaate, joka on yhdisteltävyydessään moniulotteinen, vaate, joka sopii moniin eri tyyleihin.

2119

Yksi Nooraloves!-tägeilläkin kuviin merkitsemäni tuote kuitenkin löysi tiensä asustevalikoimiini. Rakastan tälläisiä yhteistyömallistoja, joista pienelläkin budjetilla voi löytää itselleen jotakin sellaista, jolla tuot persoonallista otetta asuihisi. Ja mikä parasta, koska mallistot ovat vain rajoitetun ajan myynnissä, jonkin ajan kuluttua yhteistyömalliston helmestä tuleekin vaatekaappisi ainutlaatuinen yksilö.

// Have you already checked out Mary-Kate & Ashley’s third collection for Bikbok? I think this collection is a success! There’s so many gorgeous pieces waiting for their lucky new owners. My favourite was definitely that off-white sweater, but this time, I brought home something else.. Guess what it is?


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.