YLLÄRI INSTAGRAMISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime keskiviikkona hemmoteltiin blogini Facebook-seuraajia kosmetiikka-arvonnan voimin, mutta nyt on aika järjestää samankaltainen skaba myös Instagramin (@CURIOUSNOORA) puolella. Tykkäämällä ylläolevasta kuvasta Instagramissa, osallistut arvontaan, jonka voittaja julkaistaan jo huomenna, torstaina 18.9.

Suloinen pussukka sisältää omaa lempparikosmetiikkaani ja sisältö on sen verran monipuolinen, että mysteeripussukasta löytyy aarteita moneen makuun.

Iloisen pirtsakkaa keskiviikkoa kaikille ja onnittelut vielä Sari R:lle, joka nappasi Facebook-skaban palkinnon viime viikolla itselleen. <3

10655022_279888205545107_21161518_n

IN ENGLISH : By liking the picture of the mysterious bag on my Instagram-account (@CURIOUSNOORA), you’ll have a chance to win the bag for yourself. It’s full of beauty products (my favourites <3); the lucky winner will be announced tomorrow.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.