SUMMER SHOULD GET A SPEEDING TICKET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5723IMG_5709 IMG_5716 IMG_5715 IMG_5742 IMG_5724IMG_5712

RUUSUINEN KIMONO / FLORAL KIMONO ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)   TOPPI / TOP GINA TRICOT

Sanoin varmuuden vuoksi hyvästit kesälle jo eilen. Oli niin lämmin, ihana ilta. Sääennusteista huolimatta en uskaltanut siirtää hyvästien jättämistä myöhempään, sillä tälläiset kesäiset syysillat ovat luksusta, joista pitää nauttia. Juuri tälläisiä iltoja muistellaan sitten, kun ikkunan takana sataa päivästä toiseen lunta ja nenänpää jäätyy jo pelkästään siitä ajatuksesta, että täytyisi lähteä ulos.

Kiitos kesä. Olit huikea.

IN ENGLISH : Yesterday evening was beautiful and it felt like the last day of summer. It was warm and sunny and the weather was perfect. The perfect weather for my new floral kimono. Goodbye summer, you were amazing.


Posted in muoti and tagged by NOORA.