GUESS-AARTEITA ALEHINNOIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei beibet, kuinka aamunne on alkanut? <3 Huhuilen teille edelleen terveisiä täältä peittojen alta, syysflunssa ei millään aio nyt jättää minua rauhaan! En aio antaa sen kuitenkaan vetää mieltä matalaksi, postimies kiikutti minulle juuri sopivasti kotiin hemmottelupaketin, lahjan minulta minulle, joka piristi mieltä kovasti. En ole sinapinkeltaisen värin varsinainen fani, mutta syksy on saanut ajatukseni sen verran sekaisin, että ostin itselleni Fashionstore.fi:stä juurikin tämän hurmaavan keltaisen Guessin lompakon syksylahjaksi. No siis syksylahja, eikös se ole ihan yleinen käsite?! ;)

Nyt jos koskaan kannattaa syyskuun kunniaksi hemmotella itseään, sillä Fashionstoren mimmit pyysivät vinkkaamaan teille, että Fashionstoressa vietetään Guess-päiviä tällä viikolla tiistaista torstaihin, jolloin saat -20% kaikista Guess-tuotteista. Siis ihan kaikista, kelloista ja koruista ja vaatteista ja laukuista ja ja ja..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten osa jo tietääkin, vannon Guessin tuotteiden nimeen. Vaatekaapistani löytyy joitakin Guessin vaatteita, mutta eritoten merkin kellot ja laukut ovat vieneet sydämeni. Guessin valikoima on vuosien varrella omasta mielestäni muuttunut positiivisempaan suuntaan ja jokaiseen makuun löytyy varmasti jotakin. Tykkään! Otan innoissani tämän sinapinkeltaisen lompakon käyttöön uuden vuodenajan startatessa, pieni hemmottelu oli selvästikin paikallaan täällä nenäliinavuoren keskellä. Sen verran jäi tosin vielä eräs suloinen kultainen sormus mieltäni kaihertamaan, että..

Herkullisia shoppailuhetkiä murut! Piristäkäähän sairastelupäivääni kommentein; haluan ehdottomasti tietää, mitä syksykivaa klikkailitte itsellenne ostoskoriin! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Hey guys! I hope you’ll have a great Tuesday! I’m still not feeling well and I’m spending my day at home becuse of the flu. The mailman made my day by bringing me a parcel from Fashionstore.fi a while ago. I decided to buy myself a new wallet from Guess and I absolutely love it. The yellow wallet is the perfect splash of color for the autumn!


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.