LOKEROITUNA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Koska yleensä kesälomasta voi hyvällä omallatunnolla käyttää puolet sisällä kököttämiseen sadepäivien vuoksi, olin suunnitellut tämän loman aikana tekeväni valtavasti rästiin jääneitä kotihommia. Kunnes lomalleni osui historiallisen pitkä helleputki ja ajatuskin siivoamisesta nosti tuskanhien otsalle..

Hommat jäivät tekemättä ja siivoamisen sijaan, nautin lomastani ulkoillen ja seikkaillen. Ei huono vaihtoehto sekään, mutta valitettavasti niitä kotihommia ei käynyt mikään kotikeiju puolestani  tekemässä, sillä välin kun kirmailin hellehattu päässä kukkaniityillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asia kerrallaan. Eilen Ikeassa pörrätessäni päätin ottaa härkää sarvista ja alkaa toteuttaa suunnitelmiani yksi kerrallaan. Siellä täällä lojuvat rakkaat koru- ja kelloaarteeni oli vihdoin aika järjestellä niin, että ne olisivat kaikki samassa paikassa nätisti järjesteltyinä. Projekti nro 1 olikin valmis alkamaan, sillä tälläinen musta superkätevä Tjena-lokerikko ratkaisi sisustuspulmani kertaheitolla, kolmella ja puolella eurolla. Näitä ihanuuksia löytyi Ikeasta myös keltaisina ja vaaleanpunaisina! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korut löysivät paikkansa siististi järjesteltyinä ja tyylikäs lokerikko sijoittui lopulta työpöytäni nurkalle. Miettikää kuinka kätevästi tuollaiseen lokerikkoon saisi säilöttyä myös meikit! Toinen projektinikin sai tulta alleen, kun vihdoin löysin myös hurmaavan kehyksen valokuvalle, jonka seinälle laittamista olen suunnitellut jo pitkään.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja mieli keveni huomattavasti, kun sain edes jotain tehtyä! Gotta love IKEA.

IN ENGLISH : Ikea, you solved my problem! Yesterday, while visiting Ikea, I found something new! Tjena-box is perfect for my watches and jewellery. It keeps my treasures organized and looks stylish. And costs less than four euros. Thanks Ikea, you made my day.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.