HÄMEENLINNA SNAPSHOTS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kiitos teidän vinkkienne, kesäreissumme Hämeenlinnaan ei olisi voinut onnistua enää juurikaan paremmin. Kesäinen Hämeenlinna helli meitä upealla auringonpaisteella, ja jo menomatkalla teimme reittisuunnitelmaa vuorokauden mittaiselle retkellemme teidän vinkkienne avulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerron teille vielä majoituksestamme myöhemmin, mutta aivan rannan kupeessa olevasta hotellista oli helppo liikkua paikasta toiseen. Suuntasimme aivan ensimmäiseksi Hämeen linnaan tutustumaan Hämeenlinnan mahtavimpaan maamerkkiin ja suoraan linnan uumenista ajelimmekin sitten jo tutustumaan Aulangon upeisiin puistomaisiin maisemiin. Pysähdyimme juomaan kahvit Aulangolla valtavan upean golfkentän kahvioon, ja jopa minä, joka en tänä kesänä vielä ole golfmailoihin koskenut, olisin mielelläni lähtenyt kentälle kiertelemään.

Koska niin moni teistä suositteli ruokapaikaksi Piparkakkutaloa, päätimme suunnata sinne syömään. Pikaisen googlettelun jälkeen selvisi kuitenkin, että kyseinen ravintola on maanantaisin kiinni. Harmitti kyllä kovasti, sillä tuon hurmaavan paikan nähtyäni, olisin kovin mielelläni käväissyt siellä! Kommenttiboksista muistui mieleeni kuitenkin Hetan vinkki ravintola Popinosta, jonka lohikeiton ääressä ei lainkaan tarvinnut katua ravintolavalintaamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin toki koluta läpi myös Hämeenlinnan shoppailutarjontaa ja emppuwe:n vinkatessa meille kauppakeskus Linnasta, suuntasimme suoraan sinne. H&M:ltä tein aivan ihania alelöytöjä, jotka esittelen teillekin vielä myöhemmin. Vietimme oikeastaan koko iltapäivän kierrellen kävellen Hämeenlinnan keskustassa, ja jo tuossa lyhyessä ajassa saattoi huomata sen, kuinka valloittavan kaunis kesäkaupunki Hämeenlinna on.

Suuren suuri kiitos vielä teille kaikille vaivannäöstänne, kun kävitte jättämässä reissuamme varten hyviä Hämeenlinna-vinkkejä kommenttiboksiin. Joitakin must see-paikkoja jäi vielä toki näkemättä, mutta Tampereelta ajelee Hämeenlinnaan niin nopeasti, että jotakin oli jätettävä myös seuraavaan kertaan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Here’s some pics from our roadtrip to Hämeenlinna. That city is such a beautiful summercity so if you are never nearby it, stop and spend a sunny summerday getting to know this gorgeous city.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.