KISSANAINEN KESÄYÖSSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5152 IMG_5159 IMG_5131

Kissanainen pakeni kauas pois kaupunginhumusta paikkaan, jossa ainut korviin kantautuva ääni on heinikossa suhiseva tuuli. On niin hiljaista, että kuulin leppäkertun tepastelevan ylöspäin kohti timotein huippua ja saatoin napata sen kuljeskelemaan kädelleni. No ei nyt ihan niin hiljaista, mutta tämän kissanaisen sielu lepää näissä maisemissa.

Ei kaupungissa viitsisi pomppia pikkushortseissa ja leopardiyökkärissä yömyöhään, kyllä siitä varmasti joku pian näkisi vaivaa. Täällä kaikki on mahdollista ja kissanaisen yökkäri ei häirinnyt ketään, hyvä siis että pakkasin sen mukaan. Noin ihana yöpaita on aivan liian ihana pidettäväksi päällä vain yöllä, kun sitä ei Nukkumattia lukuunottamatta kukaan näe.

IMG_5143 IMG_5151 IMG_5132

Olen syntymäpäiväviikon kunniaksi hemmotellut itseäni aivan liikaa. Odotan aina Fashionstore.fi:n aleja kuin kuuta nousevaa ja tälläkään kertaa ei ostoskorini jäänyt tyhjäksi siellä seikkaillessani. Vaanin tätä yöpaitaa jo normaalihintaisena niin monen monta kertaa, että klikkailin sen melko nopeasti ostoskoriini, kun kesäalejen loppuhuipennusten alkaessa yöpaidalle ei jäänyt hintaa kuin parikymppiä. Se oli syntymäpäivälahja minulta minulle.

Fashionstoren huippunopean toimituksen tuntiessani, vinkkailin tuolle epätoivoiselle syntymäpäivälahjaa metsästävälle poikaystävälleni myös muutamasta jutusta, jotka oikein mielelläni käärisin esiin lahjapaketista perjantaiaamuna. Alessahan on nyt muun muassa nimittäin tämä läpinäkyvä laukku, josta haaveilin jo biitsiasupostauksessani sekä tämä mielettömän kaunis hopeanvärinen Ti Senton sormus, joka olisi the perfect match yhdelle lempirannekoruistani. Ja teille, jotka ihastuitte jokin aika sitten aitonahkaiseen Guess Luxe-iltalaukkuuni, on pakko vinkata, että myös se on nyt alessa! Ja se Liu Jo:n sininen puserokin, josta tein vähän aikaa sitten postauksen on alennettuna nyt puoleen hintaan. Kuten huomaatte, taidan olla Fashionstoren kanta-asiakas! :D

Käykäähän tekin hemmottelemassa hieman itseänne, Guessin ja Fashionstoren suuren suurena fanina en voi kuin suositella teille näiden aleaarteiden penkomista koko sydämeni pohjasta. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle kulkeutuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// Good morning everyone and greetings from the countryside. Yesterday evening was so beautiful during the sunset that I wanted to go and take some pictures of my new nightie from Guess. This leopard-printed shirt is so cute and the material is so silky and soft. It’s almost too beautiful to be worn during the nighttime, when no one can even see it.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.