PETTYMYS OSTOSKASSISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla jäi vähän huono maku suuhun Hämeenlinnan shoppailuista. Ei, se ei johtunut siitä, että Hämeenlinna ei olisi tarjonnut tarpeeksi shoppailtavaa, vaan siitä, että ostoskassiin päätyi juttu, joka sai minut lopulta todella kiukkuiseksi. Eikä sitä kuittiakaan tietysti ollut enää siinä vaiheessa tallessa.

Tämä Tampereen harakka rakastui päätä pahkaa tuohon upeaan H&M:n kolmesta eri ketjusta koostuvaan kaulakoruun ja kiikutti sen lennokkaasti kassalle. Hintakaan ei lompakkoa harmittanut ja täytyihän Hämeenlinnasta jokin matkamuisto hankkia. Eipä siinä mitään. Kun sitten pääsin hotellille tuli kuitenkin suru puseroon, kun laput korusta poistettuani huomasin, että sen lukko on viallinen. Ei toimi. Ei aukea. Ei millään. Tällä kertaa muistin jopa kaupassa tarkastaa sen, että kaikki timantit ja muut tilpehöörit ovat paikallaan, mutta lukko unohtui siinä innostuksissa sitten tarkastaa. My bad. Mitä tästä opimme..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi pari muuta aarretta kuitenkin ovat yhä edelleen yhtä mieluisia kuin silloin, kun ne kaupassa bongasin. Kympin neuleella talsitaan pitkälle syksyyn ja pitsikoristeiset farkut pääsevät ylle heti, kun ilmat hitusen viilenevät.

Ja eiköhän tuo korukin vielä käyttöön pääse, sitten jos ja kun innostun tuunailemaan siihen uuden lukon. Hurmaava se tosin on vaikka vain koristeena henkarissakin roikkuessaan.

IN ENGLISH : Hey guys! While we were visiting Hämeenlinna, I found some cute pieces to shop. All of these products are from H&M and especially that gorgeous sweater was a great found. That necklace is also such a cutie, but guess what, I noticed in our hotel that the lock of the necklace is broken. What a shame, it is so beautiful.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.