TÄYDELLINEN KESÄPÄIVÄ SINULLE JA HÄNELLE- VOITA TUOTEPAKETTI!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että Lumene on muuttanut pysyväksi asukkaaksi meikkipussiini, se on saanut minut liikkumaan. Saatuani hurmaavan oranssin kesäjopon Lumenelta alkukesästä, olen niin innostunut pyöräilystä, että tänäänkin huomaamattamme poljimme yhdessä Matin kanssa miltei kymmenen kilometrin pyörälenkin kesäpäivästä, ja vihdoin startanneesta yhteisestä kesälomastamme nauttien.

Kuten lupailinkin, blogisynttäriviikko huipentuu arvontaan, joka on suunnattu sekä sinulle että hänelle. Arvonnan palkinto koostuu nimittäin sekä naisille että miehille suunnatuista tuotteista, joiden faneja myös minä ja Matti olemme! Mr. Curiouser sai nimittäin myös Lumenelta testiin aarteita, ja hän valitsi arvontaan mukaan tuotteita, joista arveli myös elämänne miesten pitävän. Yhdessä Matin ja Lumenen kanssa, kokosimme arvottavaksi palkinnon, josta on iloa sekä miehesi että omaan täydelliseen kesäpäivääsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoimalla tätä postausta, osallistut blogisynttäriviikon arvontaan, jonka palkintona arvotaan Lumene-tuotepaketti (1 kpl), joka sisältää seuraavat tuotteet:

LUMENE for MEN Kirkas parranajogeeli  ♥  LUMENE for MEN Rauhoittava kosteusvoide  ♥  LUMENE for MEN Deo- Antiperspirantti 24h  ♥  LUMENE SUN & CARE Suojaava aurinkovoide (SPF 30)  ♥  LUMENE 3IN1 Hellävarainen puhdistusvesi  ♥  LUMENE Kirkastava Naamio ja mikrokuorinta  ♥  LUMENE BRIGHT NOW VITAMIN C BB SERUM Heleyttävä BB Tehohoito

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy omana syntymäpäivänäni, perjantaina 25.7. klo 12:00.

Koska palkinto on ihanuuksia pullollaan, extra-arvan saavat ne, jotka seurailevat blogiani myös Facebookin, Instagramin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Mainitsethan tästä kommentissasi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan tämän rakkaan yhteistyökumppanini kanssa toteutetun arvonnan kautta vielä välittää kiitokseni teille, jotka matkaatte Curiouser & Curiouserin matkassa seikkailusta seikkailuun. Neljä vuotta takana, toivottavasti vielä monta edessä. Pääasia, että te siellä ruudun takana nautitte C&C:n lukemisesta yhtä paljon kuin minä sen kirjoittamisesta.

Täydellistä kesäviikkoa toivotellen,

Noora

Psst. Lumene-fanien kannattaa muuten pitää silmällä myös Instagram-tiliäni (@CURIOUSNOORA).. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Together with the Finnish cosmetic brand Lumene, we decided to organize a huge giveaway for my readers! Curiouser & Curiouser turned four years old and this is my way to thank all of you. If you would like to win this gift to yourself, enter your comment into this post’s commentbox. The winner will be announced on next Friday.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.